CDA Borsele zaterdag op campagne in Oudelande, met (vlnr) raadslid Margriet Koeleman, kandidaat Anne van de Swaluw, lijsttrekker Marga van de Plasse en raadslid Mitchel Vermeulen. Bij CDA Borsele willen vier van de vijf zittende raadsleden door. Ook Van de Plasse (al twintig jaar in de lokale politiek) is beschikbaar voor een nieuwe periode.
Volledig scherm
PREMIUM
CDA Borsele zaterdag op campagne in Oudelande, met (vlnr) raadslid Margriet Koeleman, kandidaat Anne van de Swaluw, lijsttrekker Marga van de Plasse en raadslid Mitchel Vermeulen. Bij CDA Borsele willen vier van de vijf zittende raadsleden door. Ook Van de Plasse (al twintig jaar in de lokale politiek) is beschikbaar voor een nieuwe periode. © Johan van der Heijden

Driekwart van de Zeeuwse raadsleden wil door, sommige gaan al dertig jaar mee

pollVLISSINGEN - De meeste Zeeuwse raadsleden zijn de politiek nog niet beu. Driekwart is beschikbaar voor een nieuwe periode, na de verkiezingen van 16 maart.

  1. Dylan verhuist van de stad naar de Val: ‘Dit was ons eerste koophuis, dus we hebben er een bijzonder gevoel bij’
    PREMIUM
    dag huis!

    Dylan verhuist van de stad naar de Val: ‘Dit was ons eerste koophuis, dus we hebben er een bijzonder gevoel bij’

    TERNEUZEN - Voor mensen die op zoek zijn naar een woning die zo goed als instapklaar is, zou Lingestraat 14 in Terneuzen een goede optie kunnen zijn. Het ligt dan ook zeker niet aan het huis zelf dat Dylan Soetens en zijn vriendin Charlotte de Maat willen verhuizen. Dat is namelijk volledig naar hun zin, net als de straat waar het huis in staat. Het is simpelweg de wens om wat meer in het buitengebied te wonen, die tot de beslissing om te verkopen heeft geleid. Aan het woord is Dylan.