Volledig scherm
PREMIUM
Sjaak en Anneke de Hullu-Schippers van camping Schippers bij de drie oude loodsen die worden afgebroken. © Boaz Timmermans

Drie oude loodsen worden één nieuwe werkplaats op camping Schippers in Nieuwvliet

NIEUWVLIET -  Hoe maak je van drie oude loodsen op een camping één nieuwe werkplaats? Om dat volgens de regels van het circulair bouwen voor elkaar te krijgen, ontvangt camping Schippers in Nieuwvliet donderdag een voucher van 10.000 euro van de provincie Zeeland.  

Gelegen achter duinen, 250 meter van het strand en op fietsafstand van de Belgische grens en Breskens, ligt camping Schippers op een ideale plek aan de Zeeuws-Vlaamse kust. Sjaak en Anneke de Hullu-Schippers namen de camping nog niet zo lang geleden over van hun (schoon)ouders. Gasten weten de familiecamping te waarderen, sommige keren elk jaar weer terug.

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Een kopie van een Romeins schip, dát moet er in Colijnsplaat komen, vinden inwoners
    PREMIUM

    Een kopie van een Romeins schip, dát moet er in Colijns­plaat komen, vinden inwoners

    COLIJNSPLAAT - Begin in Colijnsplaat niet over het nieuwe kunstwerk dat sinds juli in de Oude Haven staat. Dan krijg je écht de wind van voren. Want het vliegende schip Helibateau van de Franse kunstenaar Bernard Morteyrolvan valt niet bij iedereen in de smaak. Dat ding moet weg vinden inwoners Ludo van Well en Dimp Nelemans. Zij zien er liever een kopie van het Romeinse schip Caudicaria.