Volledig scherm
© Getty Images/iStockphoto

Drie nieuwe coronadoden in Zeeland

VLISSINGEN - In Zeeland zijn sinds gisteren drie mensen overleden door het coronavirus. Daarmee komt het totaal nu op dertien. Dat meldt de GGD.  

Sinds gisteren zijn in Zeeland vijftien mensen positief getest op het coronavirus (COVID-19). Het betreft inwoners uit Burgh-Haamstede, Goes (2), Middelburg (2), Sas van Gent, Sint-Annaland (2), Sluis, Terneuzen, Tholen (2), Vlissingen, Zierikzee (2). Het totaal aantal positief geteste mensen staat nu op 177. Het werkelijke aantal besmettingen ligt hoger, omdat niet iedereen met een mogelijke besmetting getest wordt. Dat gebeurt vooral bij patiënten die zo ziek zijn dat ze in het ziekenhuis opgenomen worden en bij zorgverleners. Het testbeleid is aangepast om vooral kwetsbare mensen beter te kunnen vinden en op tijd te kunnen behandelen.

  1. Doordeweeks runt hij een glasbedrijf, maar in het weekend loopt Angelo langs de lijn bij Nederlandse profclubs
    PREMIUM

    Doorde­weeks runt hij een glasbe­drijf, maar in het weekend loopt Angelo langs de lijn bij Nederland­se profclubs

    SLUISKIL - Normaal gesproken was Angelo Boonman (40) uit Sluiskil dit weekend aan het genieten van zijn eerste vrije weekend in maanden tijd. De assistent-scheidsrechter in het betaald voetbal staat echter al een paar maanden werkeloos aan de kant door de coronacrisis. Vervelen doet hij zich allerminst. Voor zijn eigen bedrijf, Glasbedrijf Boonman, crosst hij vijf dagen in de week heel Zeeuws-Vlaanderen door.