Volledig scherm
Het ongeluk in de Vlaketunnel. Verkeer passeert over de vluchtstrook. © RijkswaterstaatVerkeersinformatie.nl

Drie gewonden bij ongeluk in Vlaketunnel

KAPELLE - Bij een ongeluk in de Vlaketunnel op de A58 zijn vrijdag aan het begin van de middag drie gewonden gevallen. Er waren drie auto's bij het ongeluk betrokken. 

Het ongeval gebeurde rond 13.00 uur in de zuidelijke tunnelbuis, richting Bergen op Zoom. Drie auto's waren betrokken bij een kop-staartbotsing. Twee chauffeurs en één inzittende raakten gewond. Zij zijn met ambulances naar het ziekenhuis gebracht. 

Een bergingsbedrijf heeft de voertuigen uit de tunnel gehaald. Die hoefde niet te worden afgesloten: verkeer kon over de vluchtstrook. Desondanks ontstond een file van 6 kilometer, die tot een half uur vertraging leidde. Tegen 14.00 uur was de weg weer vrij. 

Volledig scherm
Verkeerssituatie om 13.30 uur volgens de ANWB. © ANWB
PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
 1. Dit vinden Zeeuwen het gevaarlijkste fietspad: ‘Het is smal, druk en pikdonker’
  PREMIUM
  poll / video

  Dit vinden Zeeuwen het gevaarlijk­ste fietspad: ‘Het is smal, druk en pikdonker’

  VLISSINGEN - Zeeland telt in vergelijking met andere provincies veel onverlichte fietspaden waar brommers en fietsers met knikkende knieën overheen rijden. Het Jaagpad tussen Vlissingen en Middelburg boezemt de meeste angst in. Duizenden forenzen en scholieren razen dagelijks over het smalle pad langs het Kanaal door Walcheren. Het levert vaak gevaarlijke situaties op, vooral tijdens de donkere dagen.
 2. Leefbaar Reimerswaal: ‘Beheerder dorpshuis Krabbendijke onmiddellijk ontslaan’
  PREMIUM

  Leefbaar Reimers­waal: ‘Beheerder dorpshuis Krabbendij­ke onmiddel­lijk ontslaan’

  KRABBENDIJKE - Raadslid Marien Weststrate vindt dat de gemeente Reimerswaal dorpshuis De Meiboom in Krabbendijke moet sluiten en de beheerder moet ontslaan. In het dorpshuis trof de politie eerder deze week een hennepplantage aan. Weststrate wil dat De Meiboom voor minimaal drie maanden dicht gaat. ,,En de beheerder moet met onmiddellijke ingang worden ontslagen", zegt de fractievoorzitter van Leefbaar Reimerswaal.