Volledig scherm
Het ongeluk in de Vlaketunnel. Verkeer passeert over de vluchtstrook. © RijkswaterstaatVerkeersinformatie.nl

Drie gewonden bij ongeluk in Vlaketunnel

KAPELLE - Bij een ongeluk in de Vlaketunnel op de A58 zijn vrijdag aan het begin van de middag drie gewonden gevallen. Er waren drie auto's bij het ongeluk betrokken. 

Het ongeval gebeurde rond 13.00 uur in de zuidelijke tunnelbuis, richting Bergen op Zoom. Drie auto's waren betrokken bij een kop-staartbotsing. Twee chauffeurs en één inzittende raakten gewond. Zij zijn met ambulances naar het ziekenhuis gebracht. 

Een bergingsbedrijf heeft de voertuigen uit de tunnel gehaald. Die hoefde niet te worden afgesloten: verkeer kon over de vluchtstrook. Desondanks ontstond een file van 6 kilometer, die tot een half uur vertraging leidde. Tegen 14.00 uur was de weg weer vrij. 

Volledig scherm
Verkeerssituatie om 13.30 uur volgens de ANWB. © ANWB
PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Perry Kentin had Zeeland bijna verlaten: ‘Mijn zwemspullen liggen altijd op de achterbank’
    PREMIUM
    Werken in Zeeland

    Perry Kentin had Zeeland bijna verlaten: ‘Mijn zwemspul­len liggen altijd op de achterbank’

    GOES - Vakanties gaan altijd te snel voorbij. Voor je het weet, sta je weer in de rij van de koffieautomaat. En verdwijnt dat relaxte gevoel als sneeuw voor de zon. Toch hoeft dat niet. Ondernemer Perry Kentin (43) uit Goes bouwt dagelijks een relaxmomentje in. ,,Mijn zwemspullen liggen altijd op de achterbank van de auto. Dat is het mooie van Zeeland. Je kunt overal wel een duik maken.”