Lucien Reyns, Irma Kion en Ingrid Bakx zijn bevlogen vlinderspotters. In het potje is een rondvliegende herfstspanner gevangen. Die wordt daarna weer vrij gelaten.
Volledig scherm
PREMIUM
Lucien Reyns, Irma Kion en Ingrid Bakx zijn bevlogen vlinderspotters. In het potje is een rondvliegende herfstspanner gevangen. Die wordt daarna weer vrij gelaten. © Kelly Thans

Drie bevlogen nachtvlinderspotters gaan iedere week het bos in: ‘Het hele jaar door, zomer en winter’

CLINGE - Motten vies?  Kijk eens wat beter en dan zie je juist hoe prachtig nachtvlinders zijn.  Ingrid Bakx, Lucien Reyns en Irma Kion zijn bevlogen nachtvlinderspotters. 

  1. The Beatles: Get Back sleurt je terug in de tijd
    PREMIUM
    column oscar garschagen

    The Beatles: Get Back sleurt je terug in de tijd

    The Beatles: Get Back over de nadagen van de meest invloedrijke band ter wereld, sleurt je onherroepelijk terug in de tijd. Al in de eerste van de 470 minuten lange documentaire op Disney Plus van regisseur Peter Jackson (Lord of the Rings en They Shall Not Grow Old) ben ik weer in 1964. Alle vermaningen van onze ouders ten spijt stonden mijn broertje en ik en alle jochies uit onze straat aan de Amstel om een glimp van de Fab Four op te vangen. De plekken langs de rivier waar we John, Paul, George en zieke Ringo-vervanger Jimmy Nicol heel even aanstaarden, kan ik blindelings vinden.