Volledig scherm
PREMIUM
Alberto Cerimele (links) en Enrique de Koeijer bij het hoofdkantoor van Dow. © Boaz Timmermans

Dow Terneuzen lijkt wel een magneet

Werken in ZeelandTERNEUZEN - Dow slaagt erin van heinde en verre mensen naar Terneuzen te krijgen. Het geheim? Actief werven, heel doelgericht zoeken en vooral geen onderscheid maken naar leeftijd, geslacht en nationaliteit. Of je talent hebt, staat voorop.

Van te voren zal waarschijnlijk niemand het verwacht hebben. Dow besloot tien jaar geleden alle service-afdelingen voor de vestigingen in Europa, Afrika, India en het Midden-Oosten te centraliseren. Dow in Terneuzen was in de race en won. Het resultaat mag er zijn. In 2009 was de bescheiden start met zo’n negentig medewerkers, inmiddels zijn er plusminus duizend werkzaam. Niet één bedrijf in Zeeland heeft in die tijd een dergelijke groei doorgemaakt. En dat in Terneuzen.

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Bietenboten aangekomen in Zeeland: ‘Hééééy.... Bie(r)tje?’
    Video

    Bietenbo­ten aangekomen in Zeeland: ‘Hééééy.... Bie(r)tje?’

    YERSEKE - Hij liet zijn snor staan, heeft speciaal een lederhosen aangetrokken en installeerde zelfs een skibox op zijn zeiltjalk de Stormvogel. Zo doet schipper Benjamin Verboom mee aan de jaarlijkse Bietenrace. ,,Over een goede suikerbiet moet een laagje vorst geweest zijn. Dat hebben we in Nederland niet meer gehad, daarom hebben wij ze dit jaar uit de Alpen gehaald”, verklaart Verboom, terwijl de glaasjes Jägermeister worden ingeschonken.