Volledig scherm
Bianca de winter © Dirk Jan Gjeltema

Doordeweeks verkoopt Bianca tuttig textiel, in het weekend brengt ze spannende speeltjes aan de vrouw

doordeweeks-in het weekendBianca de Winter (33) werkt als filiaalbeheerder van een textielsupermarkt in Oost-Souburg. Gemiddeld één keer per week treedt ze op als Ladies Night Homeparties-consulente. Ze brengt dan seksspeeltjes en andere erotische producten aan de vrouw. ,,Als er wordt geniest, bevalt de vibrator.”

Doordeweeks zit je in het ritme van werken voor een baas. Elke dag hetzelfde ritueel. Tot het weekend nadert. Tijd voor hobby’s. Dan wordt je hobby je werk. Gedeputeerde wordt scheidsrechter, politieman melkt duiven en economieleraar jankt op een elektrische gitaar. Deze krant belicht voorbeelden. Vandaag filiaalbeheerder en consulente van LadiesNight 18+, Bianca de Winter.

Anders dan haar naam doet vermoeden is Bianca de Winter in Brazilië geboren. Ze kwam met haar van oorsprong Zeeuwse vader,  Portugese moeder en broer en zus op 14-jarige leeftijd naar Kwadendamme. Haar vader had in Brazilië een groot bedrijf in nectarines en perziken. Dat liep op den duur spaak en het gezin keerde terug naar Zeeland. ,,Ik heb altijd in de Zak van Zuid-Beveland gewoond. Ook nu nog. Ik woon met mijn gezin in ’s-Gravenpolder. Vroeger zat ik op de internationale school in Vlissingen, omdat ik de taal goed moest leren. Mijn bedoeling was om later voogd te worden van alleenstaande minderjarige asielzoekers. Daarvoor moest ik beter de taal onder de knie krijgen. Spreken gaat goed, begrijpend lezen en schrijven minder. Ik wilde de zorg in, maar daar liep ik ook tegen dat probleem op.”

Nu werkt Bianca in een textielzaak. Daar helpt ze vooral oudere klanten, die graag met haar een praatje maken. ,,Ik klets graag. Ben zelf een open boek. Als mensen in de winkel even hun gal willen spuwen over van alles en nog wat, kan dat. Ik adviseer, houd de voorraad bij, zit achter de kassa en houd de winkel netjes. Ik werk dertig uur in de week.”

Via een vriendin van een vriendin rolde Bianca erin

Volledig scherm
Bianca in het weekend: als consulente LadiesNight 18+ © Bianca de Winter

En daarnaast is Bianca dus, op commissiebasis, consulente voor LadiesNight. Via een vriendin van een vriendin werd ze zelf eens voor zo’n party gevraagd. En ze hield er als gastvrouw eentje bij haar thuis. ,,Die tupperwareparty’s 18+ zijn voor mannen streng verboden. Die van mij moest maar gaan vissen. Of iets anders met zijn leven gaan doen die avond. Het gaat vooral om de gezelligheid onderling. En om wetenswaardigheden. Als consulente begin ik zo'n avond door mijzelf voor te stellen. Daarna vraag ik aan iedereen om alle vingers de lucht in te steken. Ik stel erotische vragen. Wie er bijvoorbeeld wel eens aan buitenseks heeft gedaan. Degene die als eerste tien vingers naar beneden heeft, is de stouterd van de avond en krijgt een prijsje. Een seksdobbelsteen of een sleutelhanger met penis bijvoorbeeld.”

Het voornaamste op de avonden is de demonstratie en uitleg van sekstoys. ,,Dat gaat met veel gegiebel en rode oortjes gepaard. We hebben naast dildo’s onder andere scheerschuim, glijmiddel en oralpleasurespeeltjes. Ik laat producten zien, ze mogen eraan voelen, erin knijpen, maar seksuele handelingen worden absoluut niet verricht. De broek blijft aan. Vibrators kunnen indien gewenst tegen de neus worden gehouden. De neus is een orgaan met veel open zenuwuiteindes. Wanneer er wordt geniest, of dames voelen die aandrang, dan weet je dat het goed zit.”

Quote

Degene die als eerste tien vingers naar beneden heeft, is de stouterd van de avond

In pauzes vragen dames aan Bianca ook om seksadvies. ,,Ik kan adviseren, zeker bij het gebruik van hulpmiddelen, maar ben geen seksuologe. Ik verwijs weleens door. Toen ik mijn opleidingsdag had als consulente, heb ik dat wel aan mijn ouders verteld. Het voelde toch of ik eerst om toestemming moest vragen. Ik blijf een moederskindje. Gelukkig reageerde mijn Portugese moeder heel relaxed en geïnteresseerd. Ook mijn collega’s in de winkel weten ervan. Zij reageren gevarieerd. Ik merk dat er in Zeeland toch nog een taboe op seksspeeltjes rust. Ik was laatst in Spijkenisse en daar ging het er openhartiger aan toe. Zeeuwse dames kijken wel geïnteresseerd, maar zeggen dan toch: oh nee, dat wil ik niet hoor.”

De dames zijn nooit chagrijnig

In haar werk als consulente heeft ze altijd zin. ,,In de auto naar zo’n party toe laat ik alle stress van de week van mij afglijden. De dames waar ik aan huis kom, zijn nooit chagrijnig. Het gaat immers om een leuk onderwerp. Iedereen doet aan seks. Het werkt ontspannend en geeft plezier. Bijzonder is dat ik een keer een oma van 85 jaar op de bank had, die zei: meid wat is dat nu allemaal? Het leuke aan consulente zijn is dat ik altijd met mooie verhalen thuiskom.”   

 1. Mariniers willen geen verkering met Zeeland: ‘Het ligt niet aan jou. Het ligt aan ons’
  PREMIUM
  Reportage

  Mariniers willen geen verkering met Zeeland: ‘Het ligt niet aan jou. Het ligt aan ons’

  DOORN - Ruim twee uur rijden is het, van Vlissingen naar Doorn. Moet je nog hopen dat er geen files zijn, anders komt er zó een half uur bij. En toch: ,,Die reistijd naar Vlissingen is echt het punt niet”, zegt de marinier met de blonde kuif die net buiten het kazerneterrein wat rekoefeningen doet. Hij klinkt enigszins verbeten. Alsof een marinier zich daardoor zou laten tegenhouden! ,,Ik ken genoeg mariniers die ver moeten rijden om naar hun standplaats te komen. Twee, drie uur. Jawel. En ‘s avonds weer terug. Láchend. Echt.”
 2. Voor Oranje-speler Saïd Bouzambou was lid worden van een voetbalclub te duur: ‘Het is zó belangrijk’
  PREMIUM

  Voor Oran­je-spe­ler Saïd Bouzambou was lid worden van een voetbal­club te duur: ‘Het is zó belangrijk’

  VLISSINGEN - Als Saïd Bouzambou, zoals op deze woensdagmiddag, een paar uurtjes over heeft gaat hij het liefst even naar één van de pleintjes in Vlissingen. Dan trapt hij een balletje met de plaatselijke jeugd voor wie de (zaal)voetballer – die ruim vijftig interlands voor het Nederlands zaalvoetbalteam achter zijn naam heeft – een voorbeeld is. Vaak voetbalt Bouzambou met jongens die al lid zijn van een vereniging. Maar heel soms komt het voor dat er ventjes tussen lopen die wel een duwtje in de juiste richting nodig hebben. ,,Dan denk ik: jij moet zo snel mogelijk lid worden van een club.’’ En dan komt het Jeugdsportfonds in beeld.