De zes NPO 3FM-dj's die zich in de week voor kerst tijdens 3FM Serious Request: The Lifeline inzetten voor het Rode Kruis zijn bekend: Frank van der Lende en Eva Koreman, Sander Hoogendoorn en Herman Hofman en Mark van der Molen en Rámon Verkoeijen lopen van Zeeland naar Groningen voor de slachtoffers van mensenhandel.
Volledig scherm
De zes NPO 3FM-dj's die zich in de week voor kerst tijdens 3FM Serious Request: The Lifeline inzetten voor het Rode Kruis zijn bekend: Frank van der Lende en Eva Koreman, Sander Hoogendoorn en Herman Hofman en Mark van der Molen en Rámon Verkoeijen lopen van Zeeland naar Groningen voor de slachtoffers van mensenhandel. © NPO 3FM

Door deze Zeeuwse dorpen lopen de zes 3FM-dj’s in de strijd tegen mensenhandel

GOES - NPO 3FM heeft de route bekendgemaakt die zes dj's eind december afleggen om geld in te zamelen voor het Rode Kruis. De estafette-wandeltocht begint op de Grote Markt in Goes en eindigt in Groningen. Onderweg doen de dj's onder meer Kloetinge, Kapelle en Kruiningen aan.

0 reacties

  1. Je kunt er dansen tussen de schappen: de nieuwe Albert Heijn in Zierikzee is lekker ruim
    PREMIUM

    Je kunt er dansen tussen de schappen: de nieuwe Albert Heijn in Zierikzee is lekker ruim

    Je kan er een dansje doen. Zó ruim is de nieuwe Albert Heijn aan het Haringvlietplein in Zierikzee. De winkel is vandaag geopend. ,,Er is goed rekening gehouden met mensen in een rolstoel”, constateert Truida van den Dikkenberg uit Zierikzee. Met dochter Yvonne Verloo en kleinzoon Dylano stapt ze net de gloedjenieuwe winkel binnen. De 6-jarige Dylano met een plattegrond van de winkel in zijn handen. ,,Dan kunnen we niet verdwalen.”