Het Zeeuwse team van Forum voor Democratie, met als vierde van links fractievoorzitter in de Tweede Kamer Thierry Baudet. Xander Eversdijk, nummer vijf op de lijst,  ontbreekt vanwege werkzaamheden elders. De FvD-aanhangster geheel links staat niet op de lijst. Tweede van links Robert Koevoets (#2 op de lijst), Eelco van Hoecke (#4 op de lijst), Thierry Baudet,  Fred Walravens (#1 op de lijst),  Lennart van der Linden (#8 op de lijst),  Martin Bos (#6 op de lijst),  Robèrt Brunke (#3 op de lijst).
Volledig scherm
Het Zeeuwse team van Forum voor Democratie, met als vierde van links fractievoorzitter in de Tweede Kamer Thierry Baudet. Xander Eversdijk, nummer vijf op de lijst, ontbreekt vanwege werkzaamheden elders. De FvD-aanhangster geheel links staat niet op de lijst. Tweede van links Robert Koevoets (#2 op de lijst), Eelco van Hoecke (#4 op de lijst), Thierry Baudet, Fred Walravens (#1 op de lijst), Lennart van der Linden (#8 op de lijst), Martin Bos (#6 op de lijst), Robèrt Brunke (#3 op de lijst). © Camile Schelstraete

Dit zijn ze dan: de Zeeuwse mannen van Thierry

PollVLISSINGEN - Hoewel we ze de afgelopen weken niet hebben gezien, kwamen ze woensdag al grote winnaar uit de verkiezingsstrijd. Wie zijn de Zeeuwse Statenleden van het Forum voor Democratie?

0 reacties