De spoorwegovergang in de Haltestraat (Stationsbuurt Rilland-Bath) is één van de plaatsen waar ProRail dit weekend aan het spoor werkt.
Volledig scherm
De spoorwegovergang in de Haltestraat (Stationsbuurt Rilland-Bath) is één van de plaatsen waar ProRail dit weekend aan het spoor werkt. © Joeri Wisse

Dit weekend geen treinen in Zeeland; overgang bij Rilland dicht voor auto’s

RILLAND - Vanwege verschillende werkzaamheden aan het Zeeuwse spoor rijden zaterdag en zondag geen treinen tussen Bergen op Zoom en Vlissingen. NS zet bussen in, de vertraging is maximaal 45 minuten.

 1. Zonder contrast zouden we gek worden
  PREMIUM
  COLUMN JAN VANTOORTELBOOM

  Zonder contrast zouden we gek worden

  Ik hou van blauw. Van die lange, oneindige lentelucht waarin ik kan blijven kijken en wegdromen en de gedachten onwillekeurig terug gaan naar vervlogen lentes en zomers, van de blauwe schittering van de Middellandse Zee, het blauw dat ik zojuist zag blinken boven de bek van een eend die stil naast me in de diepe sloot op het water dreef, van de blauwe schittering van het dak van een schuur, van het diepe donkere blauw van een plek op het lichaam die herinnert aan verdwenen pijn. Blauw is zacht, blauw is rust, blauw is ruim.
 1. Ali en Frans zijn 75 jaar getrouwd: 'Opeens vroeg ze: wil je dansen?'
  Play

  Ali en Frans zijn 75 jaar getrouwd: 'Opeens vroeg ze: wil je dansen?'

 2. Tuinen tot aan de duinen in Poppendamme
  Play

  Tuinen tot aan de duinen in Poppendam­me