Volledig scherm
© stock.xchng

DELTA op zoek naar boosdoener achter grote storing op Interactieve TV

VLISSINGEN - DELTA probeert de oorzaak van de urenlange storing op interactieve televisie van gisteravond te achterhalen. Vanwege inlogproblemen konden veel mensen geen televisie kijken, wat zorgde voor een klachtenregen op onder meer Facebook en Twitter.

Het probleem begon tijdens de voetbalwedstrijd van Oranje. En ook mensen die zich verheugd hadden op de eerste aflevering van het nieuwe seizoen van Zondag met Lubach, waren teleurgesteld. Rond 23.00 uur had de technische dienst het euvel verholpen.

De storing werd veroorzaakt door een inlogprobleem. Een woordvoerder benadrukt nog maar eens dat het probleem plots is ontstaan en dat er gisteren met man en macht aan is gewerkt om het euvel zo snel mogelijk op te lossen. Waardoor de inlogproblemen veroorzaakt werden, kan hij niet zeggen. ,,Dat zijn we momenteel nog aan het uitzoeken, zodat het niet nog eens gebeurt.”

  1. Nomineer nu je leraar of lerares! Wie neemt de PZC-wisselbokaal over van Hafid Draoui?

    Nomineer nu je leraar of lerares! Wie neemt de P­ZC-wisselbo­kaal over van Hafid Draoui?

    HULST - Hafid Draoui (50) uit Hulst krijgt altijd even vleugels als hij terugdenkt aan het moment dat hij de PZC-wisselbokaal omhoog hield. ,,Het was een heerlijk gevoel.” De leraar Frans van het Reynaertcollege in Hulst werd vorig jaar uitgeroepen tot beste leraar van Zeeland. Nu geeft hij het stokje over: alle Zeeuwse middelbare scholieren kunnen vanaf vandaag weer zijn of haar favoriete docent nomineren.