Volledig scherm
© Thinkstock

Defecte trein zorgde vrijdagavond opnieuw voor problemen op het Zeeuwse spoor

update 21.35 uurKAPELLE - Door een kapotte trein op het spoor tussen Kapelle en Goes was er vrijdagavond een tijd geen treinverkeer mogelijk tussen Kruiningen-Yerseke en Goes. De trein kampte met vastgelopen remmen die door de brandweer gekoeld moesten worden. Volgens de NS moesten reizigers rekening houden met een extra reistijd van meer dan een uur. Om 21.30 uur reden de treinen weer normaal. 

Eerder op de dag ging het ook al mis op het spoor door een kapotte bovenleiding. Een goederentrein had vanochtend de bovenleiding stuk gereden bij de spoorbrug over het Kanaal door Zuid-Beveland. Rond 17.45 uur was die storing verholpen.

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Bietenboten aangekomen in Zeeland: ‘Hééééy.... Bie(r)tje?’
    Video

    Bietenbo­ten aangekomen in Zeeland: ‘Hééééy.... Bie(r)tje?’

    YERSEKE - Hij liet zijn snor staan, heeft speciaal een lederhosen aangetrokken en installeerde zelfs een skibox op zijn zeiltjalk de Stormvogel. Zo doet schipper Benjamin Verboom mee aan de jaarlijkse Bietenrace. ,,Over een goede suikerbiet moet een laagje vorst geweest zijn. Dat hebben we in Nederland niet meer gehad, daarom hebben wij ze dit jaar uit de Alpen gehaald”, verklaart Verboom, terwijl de glaasjes Jägermeister worden ingeschonken.