De vernieuwde PZC app: alles draait om Zeeland

VIDEODe PZC app is vernieuwd, vanaf nu navigeer je nog makkelijker (en sneller) naar het nieuws dat jij belangrijk vindt. Dankzij de nieuwe kubusnavigatie draait werkelijk alles om Zeeland.

De app heeft vier schermen:

1. De PZC-voorpagina met toegang tot al het actuele nieuws uit de regio, sport en binnen- en buitenland
2. Het lokale nieuws uit de door jou geselecteerde plaatsen en regio’s
3. Video’s met nieuws uit jouw regio, sport, series en show
4. Topics: aansprekende verhalen uit 13 toonaangevende kranten

Probeer het zelf: download de app en swipen maar!
- Heb je een Android telefoon? Download hier de app.
- Heb je een iPhone? Download hier de app.

Het draait allemaal om jouw regio, kijk maar:

Onze voorpagina

Op het startscherm vind je de PZC zoals je het van ons gewend bent; een mix van het belangrijkste nieuws uit jouw stad, plaats of regio en uit de rest van de wereld. Via de navigatie onderin het scherm krijg je een lijst met al het laatste nieuws op chronologische volgorde. De knoppen Sport en Algemeen brengen je logischerwijs snel naar al het sport- en nieuws uit binnen en buitenland.

Volledig scherm

Regio

Volledig scherm

Op het volgende scherm van onze app draait alles om jouw regio. Via de knoppen onderin kun je vier regio’s kiezen die voor jou het belangrijkst zijn. Vanaf dat moment houden we je continu op de hoogte van het nieuws uit die plaatsen. Je kunt uiteraard ook nog steeds het nieuws uit de overige regio’s blijven lezen. Nieuw is dat je nu ook het nieuws kunt volgen uit belangrijke regio’s aan de rand van Zeeland: Bergen op Zoom, Roosendaal, Rotterdam, Breda en Dordrecht.

Video

Volledig scherm

Op het derde scherm draait alles om video. Net als je televisie bestaat onze videowereld uit verschillende kanalen. Zoals nieuwsvideo’s uit Zeeland, maar ook series die we zelf maken en series van bekende makers zoals sportvideo’s van Eurosport, Ziggo en NOC*NSF. Onder de knoppen Kanalen en Series vind je overzichten van alles wat we aan video te bieden hebben.

Topics

Volledig scherm

Het vierde scherm: Topics, dit is jouw toegang tot alle artikelen uit 13 kranten van de Persgroep, waartoe ook de PZC behoort. Zoals de regiotitels, Het Parool en de landelijke kranten de Volkskrant en Trouw. Uit België: Het Laatste Nieuws en De Morgen. Topics is gratis te gebruiken voor abonnees. Als je je als niet-abonnee registreert kun je een maand lang gratis kennismaken met Topics.

Wat vind jij?

Volledig scherm

We blijven de app uiteraard continu verbeteren. Heb je daar ideeën over of vragen aan ons? Via de knop Menu kun je op Feedback klikken. Daar kun je vragen aan ons stellen, problemen aankaarten of complimenten uitdelen. Hoe dan ook vinden we het fijn om van je te horen.

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement