Volledig scherm
PREMIUM
Mariniers. © ANP EVERT-JAN DANIELS

De mariniers: komen ze nog of niet?

VLISSINGEN - De brief die staatssecretaris Barbara Visser deze week over de Marinierskazerne stuurde, kan verschillend worden uitgelegd. Ze sorteert voor op een besluit om de verhuizing af te blazen, leest de één erin. De verhuizing ligt gewoon op koers, interpreteert de ander. Twee lezingen naast elkaar.

ZE KOMEN GEWOON

Zowel gedeputeerde Carla Schönknecht als de Vlissingse wethouder Albert Vader reageert ontspannen op de brief die staatssecretaris Barbara Visser (VVD, Defensie) deze week naar de Tweede Kamer heeft gestuurd. De verhuizing van de Marinierskazerne van Doorn naar Vlissingen ligt op koers, maken zij eruit op. Het besluit is in 2012 genomen en niets wijst erop dat het kabinet terugkrabbelt.

poll

Ik geloof niet meer in de komst van de marinierskazerne

 • Eens (76%)
 • Oneens (24%)
1239 stemmen
PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
 1. Verkiezing
  PREMIUM
  column ernst jan Rozendaal

  Verkiezing

  Soms spreken wildvreemden me aan over een verhaal in de krant. Zal wel komen door het fotootje bij deze column. De ene keer krijg ik lof toegezwaaid, de andere keer moet ik me verweren tegen kritiek. Zoals zaterdag bij de Albert Heijn. ,,Wat was dat nou voor verhaal vandaag?”, vroeg een kordaat ogende vrouw, terwijl ze haar winkelwagen bijna tegen de mijne aan parkeerde. Ik wierp een blik in haar kar en zag karbonades en salades, worstjes, bietjes en een haantje van de grill.