Volledig scherm
PREMIUM
Patrick Keizer van de Ketchupfabriek © Peter Nicolai

De Ketchupfabriek de beste:
Heinz nog niet gezien in Graauw

GRAAUW - Een kroon op zijn werk, zo ziet Patrick Keizer uit Graauw de prijs die hij deze week met zijn vrouw Lineke won als meest maatschappelijk verantwoordelijke ondernemer van Zeeuws-Vlaanderen. ,,Heinz heb ik gelukkig nog niet gezien.”

Het is een grap die bij de start van De Ketchupfabriek in september 2013 bleef hangen. ,,Misschien staat Heinz hier over een tijdje op de stoep met een overnamebod", nam Patrick vijf jaar geleden al een voorschot op wat een zakelijk succes zou kunnen worden. 

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Antarctica
    PREMIUM
    COLUMN ERNST JAN ROZENDAAL

    Antarctica

    In NRC Handelsblad stond afgelopen weekend een paginagrote advertentie voor een ‘Once in a Lifetime Experience’. Een bedrijf in Hendrik Ido Ambacht bood een tiendaagse ‘exceptionele air cruise per privéjet’ aan naar de Zuidpool. ‘Ontdek Antarctica per privéjet en verblijf in het enige hotel aanwezig op het witte continent. Het betreft een zeer exclusieve air cruise voor slechts 12 personen. Een uitzonderlijke kans om uw pioniersgeest te prikkelen en verder te gaan dan u ooit eerder had durven dromen (...) Kom oog in oog te staan met duizenden imponerende keizerspinguïns en hun kuikens, wandel door de prachtige ijstunnels en ontdek Antarctica op een manier zoals geen ander dat doet.’ Dé reis van uw leven kost maar 72.500 euro.