Monique Völkl voor het huis aan de Lantsheerweg 2 in Arnemuiden. ,,Het is net alsof het huis een gezicht heeft, toch?” Het huis is gebouwd in 1925 als burgemeesterswoning. Tegenwoordig is het een ruim woonhuis op een perceel van bijna 670 vierkante meter. Het pand staat te koop via De Nooijer Makelaars en Kuub Makelaars. De vraagprijs is 550.000 euro k.k.
Volledig scherm
PREMIUM
Monique Völkl voor het huis aan de Lantsheerweg 2 in Arnemuiden. ,,Het is net alsof het huis een gezicht heeft, toch?” Het huis is gebouwd in 1925 als burgemeesterswoning. Tegenwoordig is het een ruim woonhuis op een perceel van bijna 670 vierkante meter. Het pand staat te koop via De Nooijer Makelaars en Kuub Makelaars. De vraagprijs is 550.000 euro k.k. © Lex de Meester

De egeltjes en spechten zullen ze missen, toch verlaten Monique en Kees de oude burgemeesterswoning van Arnemuiden

DAG HUIS!Monique Völkl (54) en haar Kees (55) hebben 27 jaar heerlijk gewoond in ‘Sonnehoeck’ in Arnemuiden. Hun twee dochters zijn er opgegroeid. Völkl dacht er nooit meer weg te gaan, maar nu de dochters uit huis gaan, verkoopt ze het vrijstaande herenhuis in Arnemuiden.