Volledig scherm
Davina Michelle

Davina Michelle, Nielson en Jett Rebel op Zeeland Nazomerfestival

MIDDELBURG - Onder anderen Nielson, Davina Michelle, Frank Boeijen, Jett Rebel en Danny Vera treden dit jaar op tijdens het Zeeland Nazomerfestival. Zij zijn te zien op het Abdijplein in Middelburg, dat traditiegetrouw dienst doet als festivalhart.

Dat wordt vrijdag 30 augustus geopend met concerten van saxofoonkwartet Bl!ndman en de band Haevn. De dag erna staat Wende op het hoofdpodium. Zondag is het plein het toneel van de picknick en het Nazomerzingen. ‘s Avonds is het Nazomerdansen met de Swinging Affair Big Band.

Maandag 2 september staat in het teken van de Popaanzee-bands. De dag erna worden de zangeressen Davina Michelle en Blackbird verwacht. De kindermiddag op woensdag 4 september wordt verzorgd door Samba Salad. ‘s Avonds treden de 3JS en Danny Vera op.

Frank Boeijen is de hoofdact op donderdag 5 september. Een etmaal later is het de beurt aan Nielson. Jett Rebel sluit, net als in 2015 en 2016, het festival af.

Volledig scherm
Nielson

De 19e editie van het festival begint dinsdag 27 augustus met de première van de zwarte komedie Wie is bang van Tom Lanoye, in de Schouwburg Middelburg. Ook de andere locatievoorstellingen waren al bekend: De vallei in de Machinefabriek in Vlissingen en de herneming van Winterreise in Fort Ellewoutsdijk.

Dans

Het Abdijplein is ook het vertrekpunt voor drie theatervoorstellingen: Nou, dag van Marijn Brouwers, For Mattia van Douwe Eisenga en Norway.Today van Theaterproductiehuis Zeelandia. Verder zijn er de dansvoorstellingen Blueprint on memory van WArd/waRD (in Studio A58 in Middelburg), Black Memories (De Mythe in Goes) en Bloedband (Studio Zeelandia in Middelburg) van Danstheater Aya en Shake Shake Shake 1st Edition van De Dansers (De Spot in Middelburg). 

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement