Dave De K. was zaterdag al in Koudekerke, Zeeuws-Vlaamse vriendin ook opgepakt

videoOok de vriendin van Dave De K. , afkomstig uit Sint Jansteen, is opgepakt in de zaak-Dean. Verder heeft de politie  onderzoek gedaan in een woning in Koudekerke waar De K. zou hebben verbleven.  Buurtbewoners zeggen hem zaterdag in het dorp te hebben gezien. Zonder Dean. Het zou er op kunnen wijzen dat de peuter al niet meer in leven was.

  1. Pip en Jonah hebben allebei een dagje rust: ,,Het is belangrijk om tijdens de examenweek ook af en toe tijd voor jezelf te pakken”
    BLOKKEN EN ZWETEN | MET VIDEO

    Pip en Jonah hebben allebei een dagje rust: ,,Het is belangrijk om tijdens de examenweek ook af en toe tijd voor jezelf te pakken”

    ZONNEMAIRE - Pip van Slooten (17) uit Zonnemaire heeft een dagje ‘vrij’ van haar eindexamens. Dat wil natuurlijk niet zeggen dat ze er niet mee bezig is, maar pakt wel even een relaxmomentje in de tuin. ,, Het is lekker weer, het is belangrijk om tijdens de examenweek ook af en toe wat tijd voor jezelf te pakken. Minimaal 1x per dag. Ik kan eigenlijk niet functioneren als ik dat niet zou doen.”