Volledig scherm
PREMIUM
Danny Vera, vorig jaar op Concert at Sea. © Lex de Meester

Danny Vera: de onverwachte hit van een ‘gouden gast’

VideoIneens heeft Danny Vera met Roller Coaster een hit te pakken. En dan staat hij woensdag ook nog in een uitverkocht Carré. ,,Er is maar één iemand die voor zijn doorbraak heeft gezorgd en dat is hijzelf.”

Er schijnen zelfs mensen te zijn die de auto aan de kant van de weg zetten, als ze het nummer op de radio horen. Met tranen in de ogen. Danny Vera maakt met Roller Coaster, over de achtbaan die leven heet, veel los. Het nummer werd verkozen tot Top Song (Radio 2), Alarmschijf (Qmusic) én Harde Schijf (538) en bestormt nu de hitlijsten. Vrijdag kwam het de Nederlandse Top 40 binnen, op plaats 35.

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Bietenboten aangekomen in Zeeland: ‘Hééééy.... Bie(r)tje?’
    Video

    Bietenbo­ten aangekomen in Zeeland: ‘Hééééy.... Bie(r)tje?’

    YERSEKE - Hij liet zijn snor staan, heeft speciaal een lederhosen aangetrokken en installeerde zelfs een skibox op zijn zeiltjalk de Stormvogel. Zo doet schipper Benjamin Verboom mee aan de jaarlijkse Bietenrace. ,,Over een goede suikerbiet moet een laagje vorst geweest zijn. Dat hebben we in Nederland niet meer gehad, daarom hebben wij ze dit jaar uit de Alpen gehaald”, verklaart Verboom, terwijl de glaasjes Jägermeister worden ingeschonken.