De nieuwe glossy Zeeuwse Cultuur Agenda is gepresenteerd, vlnr: hoofdredacteur Rob Bakker, gedeputeerde Anita Pijpelink en hoofdredacteur Edwin de Kort van Omroep Zeeland.
Volledig scherm
De nieuwe glossy Zeeuwse Cultuur Agenda is gepresenteerd, vlnr: hoofdredacteur Rob Bakker, gedeputeerde Anita Pijpelink en hoofdredacteur Edwin de Kort van Omroep Zeeland. © Ruben Oreel

Cultureel magazine is teken van ‘samen sterk’

MIDDELBURG - Het was voor Anita Pijpelink het eerste officiële optreden als gedeputeerde van cultuur. En ze had op het terras van het Zeeuws Museum in Middelburg meteen een uitgebreide vertegenwoordiging van cultureel Zeeland als gehoor. Ze mocht het eerste exemplaar in ontvangst nemen van het nieuwe glossy magazine 'Zeeuwse Cultuur Agenda'. 

0 reacties

 1. Nieuw gezondheidscentrum aan de rand van Middelburg: ‘Dit is de toekomst van de zorg’
  PREMIUM

  Nieuw gezond­heids­cen­trum aan de rand van Middelburg: ‘Dit is de toekomst van de zorg’

  MIDDELBURG - Wat is dat toch voor nieuw gebouw aan de rand van Middelburg, vlakbij de N57? Een vraag die velen zich de afgelopen tijd stelden. Zeker nu het bijna klaar is. Het pand, aan de voet van molen De Koning, biedt straks ruimte aan gezondheidscentrum Het Walchers Zorgknooppunt. ,,Dit is de toekomst van de zorg”, zegt huisarts Christine Greeven. Een rondgang door een licht en ruim opgezet centrum.
 1. Hardloper Erwin Harmes snakt naar een wedstrijd
  Play

  Hardloper Erwin Harmes snakt naar een wedstrijd

 2. Eerste testevent in Grote Kerk Veere: 'Blij dat het mag'
  Play

  Eerste testevent in Grote Kerk Veere: 'Blij dat het mag'