De nieuwe glossy Zeeuwse Cultuur Agenda is gepresenteerd, vlnr: hoofdredacteur Rob Bakker, gedeputeerde Anita Pijpelink en hoofdredacteur Edwin de Kort van Omroep Zeeland.
Volledig scherm
De nieuwe glossy Zeeuwse Cultuur Agenda is gepresenteerd, vlnr: hoofdredacteur Rob Bakker, gedeputeerde Anita Pijpelink en hoofdredacteur Edwin de Kort van Omroep Zeeland. © Ruben Oreel

Cultureel magazine is teken van ‘samen sterk’

MIDDELBURG - Het was voor Anita Pijpelink het eerste officiële optreden als gedeputeerde van cultuur. En ze had op het terras van het Zeeuws Museum in Middelburg meteen een uitgebreide vertegenwoordiging van cultureel Zeeland als gehoor. Ze mocht het eerste exemplaar in ontvangst nemen van het nieuwe glossy magazine 'Zeeuwse Cultuur Agenda'. 

0 reacties

  1. Cindy en haar vriend Gerd gaan verhuizen: ‘Wel jammer dat ik niet van mijn net vernieuwde huis kan genieten’
    PREMIUM
    dag huis!

    Cindy en haar vriend Gerd gaan verhuizen: ‘Wel jammer dat ik niet van mijn net vernieuwde huis kan genieten’

    Toen Cindy de Caluwé en haar vriend Gerd afgelopen zomer door de Zeeuws-Vlaamse polders reden werden ze spontaan verliefd op een huis in Hengstdijk. Er was alleen één probleem, het stond niet te koop. Alsof het voorbestemd was, gebeurde dit later in het jaar alsnog. Met succes brachten Cindy en Gerd een bod uit op de woning in het buitengebied. Gevolg is wel dat Cindy haar recent grondig verbouwde huis in Zaamslag te koop heeft gezet.