De intensive care van ZorgSaam in Terneuzen.
Volledig scherm
De intensive care van ZorgSaam in Terneuzen. © Johan van der Heijden

Covid terug in ziekenhuizen, maar zorg gaat gewoon door

 TERNEUZEN / GOES - Na weken zonder covidpatiënten heeft ziekenhuis ZorgSaam in Terneuzen de afgelopen week vijf patiënten met corona-infectie opgenomen. Bij Adzr in Goes worden zeven covidpatiënten behandeld.

 1. Duitse familie Strutz verkoopt haar huis in Aagtekerke: ‘Mijn dochter heeft vier weken niet tegen me gepraat’
  PREMIUM

  Duitse familie Strutz verkoopt haar huis in Aagtekerke: ‘Mijn dochter heeft vier weken niet tegen me gepraat’

  AAGTEKERKE - In het hart van Aagtekerke, in de luwte van Domburg en Westkapelle, aan de karakteristieke kerkring met die mooie scheve toren, staat een sprookjeshuis. Zo een gemaakt van oude moppen, met sierlijke lijsten aan de buitenzijde, prachtige balken aan de binnenzijde, een opkamer, een kelder - alles wat je maar bedenken kan aan monumentale elementen. Niet gek dus dat de familie Strutz er alles aan deed er haar tweede huis van te maken. En nu niet durft te denken aan het leeghalen ervan. Maar het moet.
 2. Vuurwerkshow Zoutelande lijkt geen recept voor toekomstige jaarwisselingen: ‘Zoiets kan op de meeste plekken niet’
  PREMIUM
  video

  Vuurwerk­show Zoutelande lijkt geen recept voor toekomsti­ge jaarwisse­lin­gen: ‘Zoiets kan op de meeste plekken niet’

  ZOUTELANDE - Carlo Rotte van het Vuurwerkpaleis in Meliskerke keek zaterdagavond tevreden toe hoe enkele honderden mensen in de Langstraat in Zoutelande van zijn vuurwerkshow genoten. Binnen 10 minuten knalde 270 kilo aan kruit de lucht in. Hij hoopt dat mensen met de jaarwisseling weer zelf mogen knallen, want een show als deze met oud en nieuw? Hij ziet het niet gebeuren.