ANP
Volledig scherm
© ANP

Coronacrisis heeft grote invloed op arbeidsmarkt in Zeeland

VLISSINGEN - De coronacrisis heeft flinke impact op de arbeidsmarkt, ook in Zeeland. Ondanks de dempende werking van steunmaatregelen, is het aantal WW-uitkeringen in de eerste maanden van de crisis toegenomen en het aantal vacatures gedaald. 

 1. Rik redde bij Terneuzense Boys het leven van medetrainer, die net als Eriksen plots omviel op het veld
  PREMIUM

  Rik redde bij Terneuzen­se Boys het leven van medetrai­ner, die net als Eriksen plots omviel op het veld

  TERNEUZEN - De voetbalwereld was vorige week zaterdag in shock na het plotselinge neervallen van Christian Eriksen in het EK-duel Denemarken-Finland. Door alert handelen van medici en medespelers heeft hij het overleefd. Tweeënhalve week daarvoor gebeurde iets vergelijkbaars op het veld van Terneuzense Boys. Ook daar liep het goed af. ,,Wij waren tóen al wakker geschud”, zegt voorzitter Peter van den Kieboom. ,,Bepaalde zaken gaan we hier meteen aanscherpen.”
 2. De moord op een Vlissingse pompbediende of de vermissing van Herman Ploegstra: die los je niet in drie minuutjes op
  PREMIUM

  De moord op een Vlissingse pompbedien­de of de vermissing van Herman Ploegstra: die los je niet in drie minuutjes op

  De vermoorde vrouw in Westdorpe, een bomaanslag in Middelburg of de mysterieuze verdwijning van Herman Ploegstra uit IJzendijke. De Zeeuwse politie zet regelmatig het populaire tv-programma Opsporing Verzocht in om criminelen te ontmaskeren en moordenaars te traceren. Maar voor hoe lang nog? De NPO snijdt in de zendtijd, minder zaken komen aan bod. Tot teleurstelling van de Zeeuwse politie en presentatrice Anniko van Santen. ,,Een moord kun je niet oplossen in drie minuten.”