CineCity klaar voor ‘nieuwe normaal’: zelf popcorn pakken is er niet meer bij

videoVLISSINGEN - Naar de film gaan mag binnenkort weer. In bioscoop CineCity in Vlissingen doen ze er alles aan om klaar te zijn als op  1 juni de deuren opengaan voor publiek. Grootste veranderingen: andere kassa’s, vaste looproutes en een nieuwe snackbalie.

Binnenkort worden lijnen op de vloer aangebracht die moeten voorkomen dat bioscoopgangers elkaar kruisen. Wie niet tot hetzelfde huishouden behoort, mag alleen nog met 1,5 meter tussenruimte plaatsnemen in de filmzaal. ,,Ons deurbeleid wordt anders‘’, vertelt Jéan Rottier names CineCity.  ,,Iedereen wordt persoonlijk welkom geheten en gevraagd een aantal vragen te beantwoorden. Daarna worden ze naar binnen begeleid.”

  1. Inger zag na maanden gehandicapte Rosan weer: ‘Ik moest mijn eigen dochter ontlopen’
    PREMIUM
    video

    Inger zag na maanden gehandicap­te Rosan weer: ‘Ik moest mijn eigen dochter ontlopen’

    HEINKENSZAND - Dan lacht ze, dan weer huilt ze, dan wordt ze 's nachts wakker en schreeuwt om mama en papa. Rosan Ouwerkerk uit Heinkenszand is 27 jaar maar heeft het ontwikkelingsniveau van een peuter en kan niet praten. Leg dan maar eens uit waarom papa en mama al maanden niet meer op bezoek mogen komen vanwege een sluimerend virus dat rondwaart in de samenleving. ,,Ik moest de tas met ijsthee en chips voor haar aan het hek hangen, want ze mocht ons echt niet zien", vertelt moeder Inger.