Afgelopen vrijdag viel de Rijksrecherche binnen in de woning (links) van de twee verdachten in Zevenbergschen Hoek. In het midden de woning van hun buurman, de undercoveragent die zich eerder deze maand van het leven beroofde.
Volledig scherm
PREMIUM
Afgelopen vrijdag viel de Rijksrecherche binnen in de woning (links) van de twee verdachten in Zevenbergschen Hoek. In het midden de woning van hun buurman, de undercoveragent die zich eerder deze maand van het leven beroofde. © Hessel de Ree

Buurvrouw en buurman van undercoveragent die zelfmoord pleegde in Zevenbergschen Hoek aangehouden voor witwassen

ZEVENBERGSCHEN HOEK - Het Openbaar Ministerie bevestigt de aanhouding van de man en vrouw uit Zevenbergschen Hoek op wie een undercoveragent was ingezet. Deze maand pleegde de politie-infiltrant zelfmoord in de woning naast die van de twee verdachten. 

  1. Waar Ronald werkt, is het nóg heter dan anders. ‘Als je denkt: wat is het warm, dan krijg je het warm’
    PREMIUM
    Poll

    Waar Ronald werkt, is het nóg heter dan anders. ‘Als je denkt: wat is het warm, dan krijg je het warm’

    WESTDORPE - Deze mannen zijn echt niet van suiker en smelten zeker niet van een beetje warmte. Want waar zij werken is het altijd al warm. Of ze krijgen het er wel van wat ze doen. Maar nu, nu is het ook voor hen bikkelen. Liters water jagen Daniël, Ronald, Johnny, Tom en Goderic er doorheen om op de been te blijven. ,,Dit is al mijn derde T-shirt vandaag, zoveel zweet ik.”