Volledig scherm
Rapper Boef is morgen van de partij tijdens Studio Blush in Goes. © ANP Kippa

Bussen uit heel Zeeland rijden naar nieuw festival in Goese Zeelandhallen

GOES - Wie graag een biertje wil drinken of simpelweg geen auto heeft, kan zaterdag toch naar het grote nieuwe indoor-festival Studio Blush in de Zeelandhallen in Goes. De organisatie laat vanuit heel Zeeland bussen rijden.

,,Het is voor het eerst dat we dat op deze grote schaal doen’’, zegt Reza Geleedst van het organiserende evenementenbureau Festive. ,,We merken dat onze bezoekers in heel de provincie zitten en schatten in dat er behoefte aan is.’’ De bussen rijden morgen vanuit Zierikzee, Middelburg, Vlissingen en Terneuzen.

Met Studio Blush houdt Festive (bekend van onder meer Thank Goes It's Friday en de Summer Festivals) voor het eerst een groot feest in de Zeelandhallen. Het evenement zou aanvankelijk in februari in evenementenhal Studio A58 in Middelburg plaatsvinden, maar moest worden afgelast vanwege een mogelijke overschrijding van de geluidsnormen.

Geleedst is blij met de Zeelandhallen als alternatief. ,,Een toplocatie, die het verdient dat er weer vaker mooie evenementen worden gehouden’’, vindt hij. Festive gaat er misschien vaker dingen doen. Op Studio Blush staan morgen enkele grote namen, waaronder de rappers Boef en Bizzey.

Meer informatie op www.studioblush.nl.

 1. Zô, me hae mae weer es, mompelde Sinterklaas
  PREMIUM
  Column Wendy Wagenmakers

  Zô, me hae mae weer es, mompelde Sinter­klaas

  Misschien was het ook gewoon handiger geweest om hem onder zijn echte naam in mijn telefoon op te slaan. Platschorre. Nu was het Sinterklaas die schreef dat ze er bijna waren. En natuurlijk las mijn zoon dat. Hij staakte prompt zijn schoorsteenliedjes en keek kritisch in het rond. Zelfs zijn zusjes vielen stil. ,,En waarom zijn opa en oma hier eigenlijk? Gaat iemand mij nog vertellen wat er in vre-des-naam aan de hand is?”
 2. Legaliseren kamerverhuur kan leiden tot veel rechtszaken
  PREMIUM
  opinie

  Legalise­ren kamerver­huur kan leiden tot veel rechtsza­ken

  DOMBURG - De verhuur van kamers aan toeristen is in de gemeente Veere een oud gebruik. Een eeuw geleden verhuurden inwoners al kamers aan mensen die kwamen genieten van duin, strand en zee. Jarenlang was het een mooie manier om iets bij te verdienen. Tegenwoordig is het echter big business. Om de kamerverhuur beheersbaar te houden, heeft de gemeente een plan gemaakt. Maar dat plan lijkt alleen maar ongelijkheid tussen verhuurders in de hand te werken.