Volledig scherm
Burger King wil volgend jaar openen in Goes. © Burger King

Burger King en McDonald's samen langs de A58 bij Goes

GOES - Fastfoodketen Burger King wil een restaurant openen bij de nieuwe afslag van de A58 in Goes. Het wordt het tweede bedrijf dat zich op de zogeheten foodkavel vestigt.

Eerder werd al bekend dat de McDonald's naar het perceel aan de Nansenbaan wil verhuizen. Paul Fermont van makelaardij Faasse en Fermont hield een paar maanden geleden nog een slag om de arm, maar volgens hem is het huurcontract nu getekend. Dat geldt ook voor Burger King. McDonald's streeft er volgens Fermont naar om nog dit jaar open gaan op de nieuwe stek. 

Drive thru

Burger King laat weten in het eerste kwartaal van volgend jaar de deuren in Goes te willen openen. Het wordt de eerste vestiging van de keten in Zeeland en de eerste in Nederland met een zogeheten dubbele drive thru. Hans Miete van Burger King laat weten dat Goes, en dan met name de kavel bij de nieuwe afslag, een perfecte locatie is voor de eerste Zeeuwse vestiging. Het restaurant moet honderd zitplaatsen krijgen en een terras waar nog eens negentig klanten kunnen eten.

De Beren

Volgens Fermont wordt met drie andere partijen nog gesproken over een mogelijke komst naar de foodkavel aan de Nansenbaan. Eén daarvan is de populaire restaurantketen De Beren. Een pand voor al deze restaurants moet overigens nog worden gebouwd. Volgens Fermont wordt op dit moment met onder meer de gemeente gekeken naar een mogelijke indeling.

Volledig scherm
Het 'foodkavel' vlakbij de nieuwe afslag Goes-Zuid. © Joeri Wisse
PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement