Impressie van het nieuwe restaurant met drive-thru
Volledig scherm
Impressie van het nieuwe restaurant met drive-thru © NYP

Bouw New York Pizza in Goes begonnen, ook Dunkin’ Donuts in pand

GOES - De bouw van de vestiging van New York Pizza op de foodkavel aan de A58 bij Goes is deze week begonnen. Zolang het veilig is gaat de bouw door en zal de opening deze zomer plaatsvinden, laat het bedrijf weten. Het pand zal worden gedeeld met Dunkin’ Donuts en beide restaurants hebben een zitgedeelte, een terras en een pizza-drive-thru. Dat laatste is een primeur voor Nederland.

New York Pizza-oprichter en topman Philippe Vorst is trots op de samenwerking: ,,Dit is een voorbeeld van de ideale combinatie. In de ochtend en middag zullen klanten veelal koffie en donuts consumeren, in de middag en avond zullen pizza’s harder gaan.” 

Wanneer de bedrijven openen is nog niet precies duidelijk, directeur franchise en development Steffen van Dijk van New York Pizza zei eerder deze maand te hopen op juli.

De eerste drive-thru wordt uitgebaat door franchisenemer Koen van Haastrecht uit Ellewoutsdijk. ,,Ik ben ontzettend blij dat ik als eerste in Nederland een pizza-drive-thru mag openen. Ondanks de gekke tijden kijken we vooruit en werken we hard aan het realiseren van onze droom.”

Op de foodkavel openden eerder al McDonald’s, Burger King, KFC en een Beren-restaurant de deuren.

Exploitant Koen van Haastrecht (rechts)
Volledig scherm
Exploitant Koen van Haastrecht (rechts) © NYP
  1. Woonde ik maar in Zeeland, schreef ze terug
    PREMIUM
    Column Wendy Wagenmakers

    Woonde ik maar in Zeeland, schreef ze terug

    In de week dat de ene buurman bedacht dat dit een goed moment was om zijn huis te gaan verbouwen, de andere buurman besloot zijn racemotor af te stoffen, onze kinderen de omschakeling naar zomertijd aangrepen als excuus om ‘s avonds pas te gaan slapen als de laatste ster aan de hemel was verschenen, de zoon zichzelf bekroonde tot getalenteerd moppentapper, de peuter prompt in een poepscheetfase belandde, staartdelingen mijn hoofd op hol brachten, en ik ook al geen beste thuiskapster bleek, we onze vakantie moesten annuleren zonder garantie er ooit een rooie cent van terug te zien, onze knusse stadstuin op het noorden bleek te liggen, de vaatwasser het loodje legde, de katten letterlijk de gordijnen in vlogen en ikzelf ook geen kind meer kon zien, viel het niet mee lichtpuntjes te vinden in deze hele lockdownellende.