Volledig scherm
PREMIUM
Hermen Bouman, algemeen directeur van Woonboulevard Poortvliet, met een album met foto’s van vroeger. © Marcelle Davidse

Bouman-Potter: Van winkel van Sinkel tot woonboulevard

POORTVLIET - Woonboulevard Poortvliet bestaat honderd jaar. In de volksmond is de zaak nog altijd bekend als Bouman-Potter. Ontstaan uit een winkel van Sinkel met huishoudelijke artikelen en etenswaren. In de jaren 80 onder leiding van Arie Bouman uitgegroeid tot Woonboulevard Poortvliet. Met inmiddels een winkel in Son, bij Eindhoven, en binnenkort een derde vestiging in Alexandrium in Rotterdam.

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Vers vogelzaad en nieuw potje pindakaas: tuinvogeltelling is vreetfestijn, met boomklever als toetje voor de teller
    PREMIUM

    Vers vogelzaad en nieuw potje pindakaas: tuinvogel­tel­ling is vreetfes­tijn, met boomklever als toetje voor de teller

    TERNEUZEN - Misschien komt het doordat ik aan de rand van een bos woon. Wie weet zijn ze suïcidaal en zoeken ze expres de tuin op waar geregeld een kat rond scharrelt. Of zou het toch het voer aan mijn schutting zijn, waardoor elke dag tientallen vogels door mijn tuin vliegen? Hoe dan ook, als je dagelijks zo veel gefladder in je eigen achtertuin ziet, word je vanzelf fan van de beestjes. Dus zit er voor verslaggever Bob Maes niks anders op dan meedoen aan de Nationale Tuinvogeltelling.