Bloemen en kaarsen voor vermiste Ichelle uit Oostburg: ‘We leven met de familie mee’

videoOOSTBURG - De politie en het Openbaar Ministerie verdenken de dinsdag opgepakte vrouw uit Aardenburg van moord op Ichelle van de Velde uit Oostburg. Waar Ichelle is, weet de politie nog steeds niet, maar de kans dat ze nog leeft is ‘zeer klein’. Bij haar winkel in Oostburg worden bloemen gelegd en kaarsjes aangestoken.

 1. Sherylle zoekt de 250 verloren foto’s van haar overleden broertje. ‘Alsjeblieft, geef ze ons terug’
  PREMIUM

  Sherylle zoekt de 250 verloren foto’s van haar overleden broertje. ‘Alsje­blieft, geef ze ons terug’

  CADZAND-BAD - Gebroken is ze. Twee mooie dagen beleeft Sherylle nog met haar geliefde broertje Ruud in Cadzand-Bad. Dagen die ze in 250 foto’s vastlegt. Voor later. Omdat ze weet dat het de laatste keer zal zijn. Maar op weg naar huis ontdekt ze iets verschrikkelijks: ze zijn de tas met de camera vergeten. Hoe ze ook zoekt, hij is weg. ,,Alsjeblieft, geef onze herinneringen terug.”
 2. Provincie ‘hartstikke bezorgd’ over PFAS-verontreiniging in Westerschelde en eist snel duidelijkheid
  PREMIUM
  poll

  Provincie ‘hartstikke bezorgd’ over PFAS-verontrei­ni­ging in Wester­schel­de en eist snel duidelijk­heid

  MIDDELBURG - Hij zit met ‘een bak vol vragen’ over de PFAS-verontreiniging in de Westerschelde en het Kanaal Gent-Terneuzen. ,,We zijn echt hartstikke bezorgd. Het gaat om de volksgezondheid en wij willen de Zeeuwen kunnen uitleggen wat er aan de hand is.” Dagelijks provinciebestuurder Dick van der Velde wil daarom nog voor de zomervakantie met alle betrokken partijen om de tafel om duidelijkheid te krijgen.