Volledig scherm
© Stock.xchng

Bioscoop Cinecity vanaf 1 juni weer open in Terneuzen en Vlissingen

VLISSINGEN - CineCity opent vanaf 1 juni haar bioscoopdeuren weer in Vlissingen en Terneuzen. De bioscoop zal per filmzaal maximum 30 bezoekers toelaten.  

Vrienden of familieleden die niet samenwonen moeten ook in de zaal 1,5 meter afstand houden. Ook de looproutes zijn aangepast en bezoekers worden naar hun plek in de zaal begeleid. Verder worden de films gespreid vertoond en staan er her en der desinfectiezuilen. 

Het aantal nieuwe films is door de coronacrisis nog niet op volle sterkte. ,,Gelukkig kunnen we een aantal succesvolle films die in maart reeds in de bioscoop draaiden, maar die we plotseling moesten afbreken vanwege de crisis, weer hervatten", zegt eigenaar Ad Weststrate. ,,Denk bijvoorbeeld aan de actiefilm ‘Bad Boys’ of het Nederlandse komisch drama ‘De beentjes van Sint-Hildegard’. 

Het filmprogramma voor de eerste periode staat inmiddels online. Tickets voor films vanaf 1 juni kunnen vanaf vandaag alleen online besteld worden. 

  1. Inger zag na maanden gehandicapte Rosan weer: ‘Ik moest mijn eigen dochter ontlopen’
    PREMIUM
    video

    Inger zag na maanden gehandicap­te Rosan weer: ‘Ik moest mijn eigen dochter ontlopen’

    HEINKENSZAND - Dan lacht ze, dan weer huilt ze, dan wordt ze 's nachts wakker en schreeuwt om mama en papa. Rosan Ouwerkerk uit Heinkenszand is 27 jaar maar heeft het ontwikkelingsniveau van een peuter en kan niet praten. Leg dan maar eens uit waarom papa en mama al maanden niet meer op bezoek mogen komen vanwege een sluimerend virus dat rondwaart in de samenleving. ,,Ik moest de tas met ijsthee en chips voor haar aan het hek hangen, want ze mocht ons echt niet zien", vertelt moeder Inger.