Volledig scherm
De website van Concert at Sea. © PZC

Bijna geen kaarten meer voor Concert at Sea, de digitale wachtrij zorgde weer voor veel stress

VLISSINGEN - De weekendkaarten en dagkaarten voor de vrijdag en zaterdag van Concert at Sea zijn uitverkocht. Deze tickets voor het driedaags festival in Zeeland gingen vanochtend binnen twee uur over de toonbank. Op vrijdag en zaterdag verwacht het festival 40.000 bezoekers per dag. Voor donderdag 27 juni met onder andere Guus Meeuwis en Golden Earring zijn nog wel losse dagkaarten beschikbaar via concertatsea.nl.

Dat heeft de organisatie van het festival laten weten. De bestellingen worden in de komende twee weken gescreend op zwarthandel. Deze kaarten zullen geannuleerd worden en komen opnieuw in de verkoop voor mensen die ingeschreven staan op de wachtlijst.

Digitale wachtrij

Wie wel eens kaartjes koopt voor een concert weet hoe frustrerend de digitale wachtrij kan zijn. Vanochtend was het niet anders. Duizenden mensen probeerden kaarten te krijgen voor Concert at Sea. Terwijl de een op Twitter riep ‘we've got them', brieste de ander ‘hoe kan dat, ik sta na een half uur nog steeds in de wachtrij’.

Bij elk concert weer is het drama. Weliswaar hoef je tegenwoordig niet meer voor de deur van het VVV of het postkantoor te liggen, maar je kunt van een digitale wachtrij net zulke grijze haren krijgen. Hieronder een aantal willekeurige tweets die treffend laten zien hoe groot de stress kan zijn als je kaartjes wilt krijgen voor je favoriete festival. 

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement