Chefkok Jens Belpaeme werkt een bord met bloedworst af.
Volledig scherm
PREMIUM
Chefkok Jens Belpaeme werkt een bord met bloedworst af. © Camile Schelstraete

Bij bistro Bard’eau in Sluis is het vanille-ijs verwarmend

UIT ETENSLUIS - Brigitte Bardot is overal in Bard’eau in Sluis. De bistro/tapasbar serveert opperbest eten, al is het hoofdgerecht niet heel sexy.

0 reacties

  1. Prikpaspoort
    PREMIUM
    column oscar garschagen

    Prikpas­poort

    ,,Geel boekje? Wat is dat?” Verbaasde blik op het gezicht van de jonge vrouw achter het plastic scherm in vaccinatiehok 4. Ik vroeg waar ik voor mijn verfomfaaide Internationale Bewijzen van Inenting een Pfizer-stempel kon krijgen. Plek genoeg tussen de verbleekte cholera-, gele koorts- en dtp-stempels. Wie kent het officiële, internationaal erkende, gele document nou niet, vroeg ik me stilletjes af. Misschien nog nooit naar de tropen gereisd.
  1. Suppen op de Veste in Middelburg erg populair
    Play

    Suppen op de Veste in Middelburg erg populair

  2. Indrukwekkende erehaag voor Elkin Koole op Markt in Hulst
    Play

    Indrukwek­ken­de erehaag voor Elkin Koole op Markt in Hulst