Chefkok Jens Belpaeme werkt een bord met bloedworst af.
Volledig scherm
PREMIUM
Chefkok Jens Belpaeme werkt een bord met bloedworst af. © Camile Schelstraete

Bij bistro Bard’eau in Sluis is het vanille-ijs verwarmend

UIT ETENSLUIS - Brigitte Bardot is overal in Bard’eau in Sluis. De bistro/tapasbar serveert opperbest eten, al is het hoofdgerecht niet heel sexy.

0 reacties

  1. Meer bewijzen dat vorige Vlaamse regering vroeg om PFOS-vervuiling stil te houden

    Meer bewijzen dat vorige Vlaamse regering vroeg om PFOS-vervuiling stil te houden

    Het wordt almaar duidelijker dat de communicatie over de PFOS-vervuiling in Zwijndrecht bij Antwerpen in 2017 werd tegengehouden vanuit de vorige Vlaamse regering. Dat blijkt uit nieuwe opgedoken mails die VRT NWS kon inkijken. De mails wijzen in de richting van Joke Schauvliege (CD&V), toen verantwoordelijk voor Leefmilieu, en Ben Weyts (N-VA), toen als Mobiliteitsminister verantwoordelijk voor de werken aan de Oosterweelverbinding rond Antwerpen.