Chefkok Jens Belpaeme werkt een bord met bloedworst af.
Volledig scherm
PREMIUM
Chefkok Jens Belpaeme werkt een bord met bloedworst af. © Camile Schelstraete

Bij bistro Bard’eau in Sluis is het vanille-ijs verwarmend

UIT ETENSLUIS - Brigitte Bardot is overal in Bard’eau in Sluis. De bistro/tapasbar serveert opperbest eten, al is het hoofdgerecht niet heel sexy.

0 reacties

  1. Peter was de hoofdprijs
    PREMIUM
    column oscar garschagen

    Peter was de hoofdprijs

    Eens hoopt de grote liefde van Peter R. de Vries te horen waarom haar minnaar niet werd beveiligd. In een hartverscheurende liefdesverklaring in De Volkskrant noemt zij het ‘onbegrijpelijk’ dat zijn dagelijkse gang naar RTL Boulevard niet werd bewaakt. Ze -haar naam is geheim- zegt: ,,Want je weet als ze Peter neerschieten is de impact groter. Dan zegt iemand pas echt: weet met wie je te maken hebt. Dan zaai je de meeste angst. Peter was de hoofdprijs.’’ Het loon van die angst zaaien laat zich raden. Na de advocatuur is ook de journalistiek zwaar geïntimideerd.