Chefkok Jens Belpaeme werkt een bord met bloedworst af.
Volledig scherm
PREMIUM
Chefkok Jens Belpaeme werkt een bord met bloedworst af. © Camile Schelstraete

Bij bistro Bard’eau in Sluis is het vanille-ijs verwarmend

UIT ETENSLUIS - Brigitte Bardot is overal in Bard’eau in Sluis. De bistro/tapasbar serveert opperbest eten, al is het hoofdgerecht niet heel sexy.

  1. Wat heeft de gewone Yersekenaar straks aan de ‘nieuwe’ Zanddijk?
    PREMIUM

    Wat heeft de gewone Yerseke­naar straks aan de ‘nieuwe’ Zanddijk?

    YERSEKE - Een veiligere weg en betere doorstroming van het verkeer. Dat is hét doel van het miljoenenproject om de route tussen Yerseke en de A58 aan te pakken. Drie bezorgde Yersekenaren hebben grote twijfels over de kans van slagen. Ze zijn vastberaden de uitwerking van het onlangs gekozen tracé kritisch te volgen en desnoods hun achterban te mobiliseren. Adri Boone: ,,Voor de gemiddelde Yersekenaar zie ik heel weinig verbeteringen.”
  1. Youp van 't Hek oefent oudejaarsconference in Middelburg
    Play

    Youp van 't Hek oefent oudejaars­con­fe­ren­ce in Middelburg

  2. Te koop bij Bob: een kopie van Max Verstappens bolide
    Play

    Te koop bij Bob: een kopie van Max Verstap­pens bolide

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement