Isabel Zoeteweij, afkomstig uit Wemeldinge, brengt met haar band Belle and The Beats de single ‘Run Boy Run’ uit.
Volledig scherm
PREMIUM
Isabel Zoeteweij, afkomstig uit Wemeldinge, brengt met haar band Belle and The Beats de single ‘Run Boy Run’ uit. © Amanda Elise Kuipers

Belle and The Beats komt met single over grensoverschrijdend gedrag

videoIsabel Zoeteweij, afkomstig uit Wemeldinge, brengt met haar band Belle and The Beats vandaag de single ‘Run Boy Run’ uit. Het nummer gaat over een nare ervaring van de zangeres met grensoverschrijdend gedrag.

 1. Pip en Jonah hebben allebei een dagje rust: ,,Het is belangrijk om tijdens de examenweek ook af en toe tijd voor jezelf te pakken”
  BLOKKEN EN ZWETEN | MET VIDEO

  Pip en Jonah hebben allebei een dagje rust: ,,Het is belangrijk om tijdens de examenweek ook af en toe tijd voor jezelf te pakken”

  ZONNEMAIRE - Pip van Slooten (17) uit Zonnemaire heeft een dagje ‘vrij’ van haar eindexamens. Dat wil natuurlijk niet zeggen dat ze er niet mee bezig is, maar pakt wel even een relaxmomentje in de tuin. ,, Het is lekker weer, het is belangrijk om tijdens de examenweek ook af en toe wat tijd voor jezelf te pakken. Minimaal 1x per dag. Ik kan eigenlijk niet functioneren als ik dat niet zou doen.”
 2. Zeeuwse band The Dirty Daddies vergoedt boete voor fan: ‘Ik vond het zó stom van mezelf dat ik die telefoon had gepakt’
  PREMIUM

  Zeeuwse band The Dirty Daddies vergoedt boete voor fan: ‘Ik vond het zó stom van mezelf dat ik die telefoon had gepakt’

  ‘Wie is de dame die in de omgeving van Raalte een boete heeft gekregen voor fietsen met telefoon in de hand? We vinden het tasje aan je stuur zo mooi dat wij graag je boete betalen!’ Deze oproep van The Dirty Daddies heeft een bijzondere ontknoping. Voor de Zeeuwse band, maar ook voor de anonieme vrouw op de foto die de politie Raalte deelde. Maar moet je als band wel zo’n boete willen vergoeden?