Barbier Zilt perfecte match voor zilte Zeeuwse gerechten

VideoYERSEKE - Barbier Zilt is ‘ziltzaam lekker’, riep Hans Everse vanmiddag bij de presentatie van het eerste met zout Oosterscheldewater gebrouwen bier.

De chef-kok van Tafel Thuis-De Zeeuwse Keuken is meer dan tevreden over het zoute biertje van brouwer Luc Weemaes uit Biervliet. De Barbier Zilt werd vandaag officieel ten doop gehouden op een boot op de Oosterschelde en daarna met oesters gesavoureerd in restaurant De Oesterij in Yerseke. Everse is niet de enige die zich het zilte biertje - amberkleurig, 8,5 procent - liet smaken. De meesten onder de 35 genodigden - horeca-exploitanten, brouwers, koks, bierliefhebbers, vrienden en familieleden - waren aangenaam verrast door de (door)drinkbaarheid van de Barbier Zilt. 

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement