Sasan (links) en Salar Azimi als inzet. Grote foto: Hotel Elderschans, waar de twee zijn opgepakt.
Volledig scherm
Sasan (links) en Salar Azimi als inzet. Grote foto: Hotel Elderschans, waar de twee zijn opgepakt. © Peter Nicolai

Azimi’s zijn hoofdverdachten, acht anderen worden verhoord

AARDENBURG - De broers Sasan en Salar Azimi zijn de enige twee hoofdverdachten in de zaak rond witwassen, hypotheekfraude en valsheid in geschrifte. De politie deed gisteren een grote inval in hun hotel en kasteel in Aardenburg.

 1. Wegkijken van onrecht op het kerkelijk erf?
  PREMIUM
  Monnikenwerk

  Wegkijken van onrecht op het kerkelijk erf?

  Als je kind lak heeft aan regels, je uitdaagt, beledigt en je ideeën over een goed leven bespot, wat wil je dan? Het achter het behang plakken? Als de voordeur zo hard wordt dichtgetrokken dat je ook voor glasschade in de buurt vreest... Hoop je dan dat je kind wegblijft? Soms besef je als ouder ook ‘dat er best wat in zit’ of dat het tijd is om de teugels te laten vieren. Met wat geven en nemen komt het vaak op z’n pootjes terecht.
 2. Boter, suiker, water en azijn en geen sambal of zeekraal

  Boter, suiker, water en azijn en geen sambal of zeekraal

  SEROOSKERKE - Boter, suiker, water en azijn. Meer is niet nodig om Zeeuwse babbelaars te maken, zo vertelden Rinie Koole en Ria Luitwieler zaterdag tegens de bezoekers van hun kraam tijdens de Serooskerksedag. Ze maakten en verkochten volop, vooral de naturel babbelaar hoewel ze ook kaneel- en chocoladebabbelaars in de aanbieding hadden. Meer soorten maken ze niet. Zo vertelde Ria Luitwieler, met een duidelijk bedenkelijk gezicht, dat er op Zuid-Beveland ook iemand is dat van alles in haar babbelaars stopt, ‘van sambal tot zeekraal’. ,,Maar dat doen wij niet hoor, wij blijven bij deze drie soorten.”