Volledig scherm
De auto stond vast op een spoorstaaf. © Politieteam Oosterscheldebekken

Automobilist vergist zich: auto op spoor in Goes

UpdateGOES - Het treinverkeer tussen Kruiningen-Yerseke en Goes is gisteravond enige tijd gestremd geweest doordat er een auto op het spoor stond. 

Volgens het politieteam Oosterscheldebekken was de wat oudere bestuurder, die vanuit de Buys Ballotstraat kwam, te vroeg rechtsaf geslagen op de  spoorovergang en kwam hij rond 22.30 uur vast te zitten op een spoorstaaf. Door de meldkamer is het treinverkeer direct stilgelegd. Agenten hebben zich over de automobilist ontfermd. Het rijbewijs van de bestuurder is ingenomen, een takelbedrijf heeft de auto van het spoor gehaald.

Na controle van het spoor kon het treinverkeer rond 23.30 uur weer worden hervat.

  1. Vers vogelzaad en nieuw potje pindakaas: tuinvogeltelling is vreetfestijn, met boomklever als toetje voor de teller
    PREMIUM

    Vers vogelzaad en nieuw potje pindakaas: tuinvogel­tel­ling is vreetfes­tijn, met boomklever als toetje voor de teller

    TERNEUZEN - Misschien komt het doordat ik aan de rand van een bos woon. Wie weet zijn ze suïcidaal en zoeken ze expres de tuin op waar geregeld een kat rond scharrelt. Of zou het toch het voer aan mijn schutting zijn, waardoor elke dag tientallen vogels door mijn tuin vliegen? Hoe dan ook, als je dagelijks zo veel gefladder in je eigen achtertuin ziet, word je vanzelf fan van de beestjes. Dus zit er voor verslaggever Bob Maes niks anders op dan meedoen aan de Nationale Tuinvogeltelling.