Volledig scherm
© HV Zeeland

Auto schiet dijk af en belandt op akker in Sint-Maartensdijk, bestuurder gewond

SINT-MAARTENSDIJK - Op de Stavenisseweg (N286) in Sint-Maartensdijk is zaterdagavond iemand gewond geraakt bij een eenzijdig verkeersongeval.

De bestuurder van een personenauto raakte door onbekende oorzaak omstreeks 19.10 uur van de weg. Het voertuig reed tegen een lantaarnpaal en schoot vervolgens een dijk af en belandde op een akker. De brandweer werd opgeroepen maar het slachtoffer bleek niet bekneld te zitten.

Naast de brandweer kwam ook een traumahelikopter ter plekke. Het traumateam heeft zich samen met de ambulancedienst over de gewonde ontfermd. Het slachtoffer is zonder spoed per ambulance afgevoerd naar een ziekenhuis. Over de aard en de ernst van het letsel is niet bekend.

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Inzamelingsactie om vermiste Diana uit Goes te vinden: ‘We willen afscheid kunnen nemen’
    PREMIUM
    video

    Inzame­lings­ac­tie om vermiste Diana uit Goes te vinden: ‘We willen afscheid kunnen nemen’

    COLIJNSPLAAT - Mensen die hun geliefde kunnen begraven. Mariola en Edward Schmitz uit Goes zijn er stiekem jaloers op. Hun dochter Diana is al vermist sinds 13 januari, de dag dat ze vermoedelijk van de Zeelandbrug sprong en de dood vond in het ijskoude water. Haar lichaam is nooit gevonden en dat is voor het gezin onverteerbaar. Met een inzamelingsactie, die vandaag is gestart, hopen ze geld in te zamelen om haar te vinden. ,,Wij willen kunnen rouwen.”