Volledig scherm
© HV Zeeland

Auto schiet dijk af en belandt op akker in Sint-Maartensdijk, bestuurder gewond

SINT-MAARTENSDIJK - Op de Stavenisseweg (N286) in Sint-Maartensdijk is zaterdagavond iemand gewond geraakt bij een eenzijdig verkeersongeval.

De bestuurder van een personenauto raakte door onbekende oorzaak omstreeks 19.10 uur van de weg. Het voertuig reed tegen een lantaarnpaal en schoot vervolgens een dijk af en belandde op een akker. De brandweer werd opgeroepen maar het slachtoffer bleek niet bekneld te zitten.

Naast de brandweer kwam ook een traumahelikopter ter plekke. Het traumateam heeft zich samen met de ambulancedienst over de gewonde ontfermd. Het slachtoffer is zonder spoed per ambulance afgevoerd naar een ziekenhuis. Over de aard en de ernst van het letsel is niet bekend.

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Perry Kentin had Zeeland bijna verlaten: ‘Mijn zwemspullen liggen altijd op de achterbank’
    PREMIUM
    Werken in Zeeland

    Perry Kentin had Zeeland bijna verlaten: ‘Mijn zwemspul­len liggen altijd op de achterbank’

    GOES - Vakanties gaan altijd te snel voorbij. Voor je het weet, sta je weer in de rij van de koffieautomaat. En verdwijnt dat relaxte gevoel als sneeuw voor de zon. Toch hoeft dat niet. Ondernemer Perry Kentin (43) uit Goes bouwt dagelijks een relaxmomentje in. ,,Mijn zwemspullen liggen altijd op de achterbank van de auto. Dat is het mooie van Zeeland. Je kunt overal wel een duik maken.”