Volledig scherm
De Westerscheldetunnel.

Auto's botsen in westbuis Westerscheldetunnel, oostbuis uur dicht voor vrachtwagen met pech

UPDATE 10.50 uurTERNEUZEN - Twee automobilisten, waaronder een Belg, zijn vanochtend op elkaar gebotst in de Westerscheldetunnel richting Terneuzen. Er raakte niemand gewond, wel is er veel schade aan de auto's. Tegelijkertijd is de oostbuis een uur dicht vanwege een vrachtwagen met pech.

Het ongeluk in de westbuis gebeurde rond 9.15 uur. De politie was aanwezig en de tunnel werd afgesloten tot 10.20 uur. Beide auto's zijn weggetakeld. Het oponthoud zorgt voor file op de tunnelweg richting Terneuzen.

In de oostbuis (richting Bevelanden) staat sinds 10.20 uur een vrachtwagen met pech. Daardoor is één rijstrook afgesloten. De vrachtwagen wordt om 11.00 uur gerepareerd. Daarvoor wordt de hele buis een uur lang afgesloten, tot 12.00 uur. 

Volledig scherm
File bij de tunnel rond 10.00 uur. © Google Maps
PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Bietenboten aangekomen in Zeeland: ‘Hééééy.... Bie(r)tje?’
    Video

    Bietenbo­ten aangekomen in Zeeland: ‘Hééééy.... Bie(r)tje?’

    YERSEKE - Hij liet zijn snor staan, heeft speciaal een lederhosen aangetrokken en installeerde zelfs een skibox op zijn zeiltjalk de Stormvogel. Zo doet schipper Benjamin Verboom mee aan de jaarlijkse Bietenrace. ,,Over een goede suikerbiet moet een laagje vorst geweest zijn. Dat hebben we in Nederland niet meer gehad, daarom hebben wij ze dit jaar uit de Alpen gehaald”, verklaart Verboom, terwijl de glaasjes Jägermeister worden ingeschonken.