Impressie van het nieuwe politiebureau in Bergen op Zoom, dat ook ontworpen is door architectenbureau Van Pelt.
Volledig scherm
PREMIUM
Impressie van het nieuwe politiebureau in Bergen op Zoom, dat ook ontworpen is door architectenbureau Van Pelt. © Van Pelt Architecten

Architect stapt naar rechter om opdracht nieuw politiebureau Middelburg

DEN HAAG - Het architectenbureau Van Pelt is naar de rechter gestapt om alsnog de opdracht te krijgen voor het ontwerpen van het nieuwe politiebureau in Middelburg. Van Pelt is verantwoordelijk voor het nieuwe politiebureau in Bergen op Zoom, en hoopte daarom ook de opdracht voor het bureau in Middelburg te krijgen. De politie koos echter voor een andere architect.

 1. Op vakantie in Analogië
  PREMIUM
  column maikel harte

  Op vakantie in Analogië

  Wij hebben van de week de zomervakantie geboekt. Daar hadden we zin in, het wordt voor het eerst Kroatië. De zomervakantie valt voor de Zeeuwen gunstig dit jaar, de scholen sluiten pas op 24 juli en gaan dan op 6 september weer open. En dat heeft voordelen. Wie in het laatste deel van de schoolvakantie gaat heeft in de eerste plaats een financieel voordeeltje want die periode valt net buiten het hoogseizoen, maar bovenal: hoe later in het jaar, hoe meer mensen gevaccineerd zullen zijn en dus hoe groter de kans op afgeschaalde maatregelen.
 1. Volop sneeuwpret in Zeeland
  Play

  Volop sneeuwpret in Zeeland

 2. 'Zeeuwse Zuster' Cathelijne schrijft over haar werk
  Play

  'Zeeuwse Zuster' Cathelijne schrijft over haar werk