SVRZ-bestuurder en woordvoerder van de Zeeuwse verpleeghuizen Angela Bras: ,,Het is spannend en soms nog wat onwennig, maar we zijn vooral ontzettend blij dat families weer herenigd worden."
Volledig scherm
SVRZ-bestuurder en woordvoerder van de Zeeuwse verpleeghuizen Angela Bras: ,,Het is spannend en soms nog wat onwennig, maar we zijn vooral ontzettend blij dat families weer herenigd worden." © SVRZ

Alle Zeeuwse verpleeghuizen zijn coronavrij: ‘Dit is een enorme mijlpaal’

MIDDELBURG - In de Zeeuwse verpleeghuizen zijn geen bewoners meer die besmet zijn met het coronavirus. Al drie weken op rij zijn bij cliënten geen nieuwe besmettingen meer geconstateerd. 

  1. Foodtruck verdwijnt van strand. ‘Jammer dat het zo moet’
    PREMIUM

    Foodtruck verdwijnt van strand. ‘Jammer dat het zo moet’

    VROUWENPOLDER - Marco Wiechert van Aloha Beach haalt maandagochtend de foodtruck weg die sinds enkele weken voor zijn strandpaviljoen staat. Hij doet dat omdat de gemeente Veere eist dat die mobiele keuken verdwijnt. Doet de ondernemer het niet, dan riskeert hij een dwangsom van duizend tot tweeduizend euro per week. Want die mobiele keuken mag volgens het bestemmingsplan niet bij het paviljoen op het strand bij Vrouwenpolder staan.