Volledig scherm

Agenten onwel door drugsgrondstoffen, Vlissinger aangehouden

ZEVENBERGSCHEN HOEK - Twee politieagenten hebben aangifte gedaan tegen een 24-jarige Vlissinger die een bestelbus met drugsgrondstoffen bestuurde. De agenten zouden door de dampen uit de auto onwel zijn geraakt. 

0 reacties

 1. Na het herseninfarct van haar man deed Betty (40) iets heel moeilijks: hulp vragen. Nu helpt ze anderen over die drempel
  PREMIUM

  Na het hersenin­farct van haar man deed Betty (40) iets heel moeilijks: hulp vragen. Nu helpt ze anderen over die drempel

  KERKWERVE - Vijf jaar geleden had Betty Lefrandt (40) uit Kerkwerve nog nooit van het woord mantelzorger gehoord. Toen haar man Dale (49) een herseninfarct kreeg, zette dat hun beider leven van het ene op het andere moment op zijn kop. Betty werd mantelzorger én deskundige in het zoeken naar hulp om overeind te blijven. Ze besloot zich er zelfs in te specialiseren. Maandag 8 november gaat Lefrandt als eerste mantelzorgmakelaar van Schouwen-Duiveland aan de slag.
 2. Het stormseizoen is onmiskenbaar begonnen
  PREMIUM
  column marleen blommaert

  Het stormsei­zoen is onmisken­baar begonnen

  Het stormseizoen is onmiskenbaar begonnen afgelopen week. In de tuin sleur ik zaterdag een grote takkenbos achter me aan. Want zaterdag is afgewaaide-takken-dag of maak-de-vlier-een-kopje-kleiner-dag. Het is nog koud ’s ochtends. Onhandig beweeg ik mezelf voort, met onder mijn armen meterslange vliertakken. De takken blijven plots haken aan, hoe kan het ook anders … een vlierstruik. ,,Nee, laat los!” klinkt mijn stem vermoeid in de stille polder.