Volledig scherm
© Hartman Entertainment

Acteurs en vrijwilligers kunnen zich nog melden voor 'terrorevent' The Meltdown op terrein Veiligheidscentrum

VLISSINGEN - De bedenkers van 'The Meltdown, de hel van Vlissingen' kunnen nog tientallen acteurs, figuranten en vrijwilligers gebruiken voor het 'terror-event' op het terrein van het Veiligheidscentrum. 

Maurice Hartman en compaan Jeroen Butz, die vorig jaar The Forest of Terror op poten zetten, kregen al aanmeldingen van ruim honderd spelers en helpers om hun evenement over de verschrikkingen bij het uitbreken van een kernramp tot leven te brengen. In eerste instantie liep de aanmelding tot deze week, maar belangstellenden kunnen zich nog tot maandag 24 september opgeven via de Facebookpagina van The Meltdown. 

Informatieavond

,,We hebben deze week de eerste informatieavond gehouden voor zo'n vijftig acteurs en figuranten. Die maakten kennis met het speelterrein aan de Vlissingse Buitenhaven en de opzet van het evenement. In de laatste week van september is nog zo'n repetitie. Daar staan dus al ruim vijftig mensen voor op de rol, maar dat mag nog wel verdubbelen", betoogde Maurice Hartman woensdag daags na de eerste informatieavond.

In de loop van oktober is nog een grote generale repetitie, voordat het spektakel aan de Buitenhaven losbreekt op de avonden van vrijdag 26, zaterdag 27 en zondag 28 oktober. 

Hartman verzekert dat de voorstellingen in elk geval doorgaan. ,,Met de honderd mensen die zich al opgaven, kunnen we goed uit de voeten. Maar het zou mooi zijn om nog massaler uit te kunnen pakken. De razend enthousiaste reacties na de eerste informatieavond geven ons al het vertrouwen dat we er een prachtig, gruwelijk evenement van maken."   

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement