Volledig scherm
© Getty Images/iStockphoto

A58 volgend weekeinde afgesloten bij Heinkenszand

HEINKENSZAND - Het verkeer dat volgend weekeinde - zaterdag 25 en zondag 26 mei - van Zeeland naar Bergen op Zoom rijdt, moet rekening houden met verkeershinder. Wegens onderhoudswerkzaamheden wordt de A58 afgesloten tussen knooppunt Stelleplas en Heinkenszand. 

De afsluiting is van zaterdag 20.00 uur tot zondag 15.00 uur. De weg van de N62 naar de A58 wordt vanwege voorbereidende werkzaamheden al om 19.00 uur afgesloten. Het verkeer wordt omgeleid via de N62 naar de N667 en de N665. Bij de toerit Heinkenszand kan het verkeer de snelweg weer op.

De planning is onder voorbehoud. Bij ongunstige weersomstandigheden kunnen de werkzaamheden worden uitgesteld.

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Een oorkonde voor het baren van nageslacht
    PREMIUM

    Een oorkonde voor het baren van nageslacht

    Wilde gok, volgende voorstel van Baudet: Nederland voert het Moederkruis in. Bij elk vierde, zesde en achtste kind krijgt moeders een ‘Erekruis van de Nederlandse Moeder’ uitgereikt in bronzen, zilveren dan wel vergulde uitvoering. Plus oorkonde. Als dank voor het baren van nageslacht en het aldus zuiver houden van het Nederlandse volk. Want als er maar genoeg Nederlandse kindertjes komen, hebben we die import niet meer nodig. En staat om 6 uur het eten klaar.