Volledig scherm
Wim Hendrikse: Duister verleden © Uitgeverij Aspekt

Signeersessie van Wim Hendrikse

Signeersessie Wim Hendrikse, woensdag 1 mei 2019 van 11.00 tot 17.00 uur in De Cuyperskerk Sas van Gent.

De Cuyperskerk, Markt 4 te Sas van Gent is volledig gerestaureerd en huisvest nu een combinatie van kantoren voor startende ondernemers, winkeltjes en een café-restaurant.

Na de officiële opening op 1 mei 2019 signeert Wim Hendrikse van 11.00 tot 17.00 uur zijn dertiende boek, de thriller ‘Duister verleden’. Het boek speelt zich volledig af in Zeeuws-Vlaanderen. Detective Joop Hamelink en de Terneuzense rechercheur Theo de Rooy beginnen aan een spannende speurtocht. Ze belanden onder andere in Terneuzen, Axel, Westdorpe en in Zuiddorpe.

Ter gelegenheid van de opening van de gerestaureerde Cuyperskerk is ‘Duister verleden’ die dag te koop voor een speciale prijs.

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
 1. Kookboekenauteur Natascha van der Stelt neemt gebak mee naar Goes

  Kookboe­kenau­teur Natascha van der Stelt neemt gebak mee naar Goes

  GOES - Kookboekenauteur Natascha van der Stelt bezoekt zaterdag 24 augustus (14.00 tot 16.00 uur) boekhandel Het Paard van Troje in Goes. Onlangs verscheen haar nieuwe boek Natascha bakt. Tijdens haar bezoek kan worden geproefd hoe het gebak smaakt dat zij daarin heeft beschreven. Al het gebak is suiker- en tarwevrij. Er worden koekjes, cake en ander klein gebak aangeboden, waaronder in ieder geval klassiekers, om te illustreren dat die dus smaakvol kunnen worden gemaakt zonder suiker of tarwe.
 2. Middelburg
  PREMIUM
  zeeland-geboekt

  Middelburg

  In de ogen van veel Vlissingers was Middelburg altijd een erg behoudende stad, hetgeen misschien te wijten was aan het grote aantal intellectuelen en ambtenaren dat in de hoofdstad woonde, een reden voor mensen uit Vlissingen om Middelburg wat te mijden. Middelburg laat echter meer en meer zien dat het met de tijd mee wil gaan. Zo bezoeken vooral in de zomer, als er een wolkje aan de lucht is, steeds meer mensen van buitenaf de hoofdstad, die echter niet berekend is op de toevloed van zovelen, zodat men wel van een overmaat kan spreken.

blogs