Volledig scherm
Wim Hendrikse: Duister verleden © Uitgeverij Aspekt

Signeersessie van Wim Hendrikse

Signeersessie Wim Hendrikse, woensdag 1 mei 2019 van 11.00 tot 17.00 uur in De Cuyperskerk Sas van Gent.

De Cuyperskerk, Markt 4 te Sas van Gent is volledig gerestaureerd en huisvest nu een combinatie van kantoren voor startende ondernemers, winkeltjes en een café-restaurant.

Na de officiële opening op 1 mei 2019 signeert Wim Hendrikse van 11.00 tot 17.00 uur zijn dertiende boek, de thriller ‘Duister verleden’. Het boek speelt zich volledig af in Zeeuws-Vlaanderen. Detective Joop Hamelink en de Terneuzense rechercheur Theo de Rooy beginnen aan een spannende speurtocht. Ze belanden onder andere in Terneuzen, Axel, Westdorpe en in Zuiddorpe.

Ter gelegenheid van de opening van de gerestaureerde Cuyperskerk is ‘Duister verleden’ die dag te koop voor een speciale prijs.

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Hesje en mesje
    PREMIUM
    zeeland geboekt

    Hesje en mesje

    Onlangs werd een aantal van de actievoerende Gele Hesjes ontvangen door Premier Rutte . Twee vrouwen in gele hesjes wilden de heer Rutte geen hand geven. Men sprak daarna van onfatsoen, maar het trok de aandacht en daar leek het om te doen te zijn. Het geven van een hand is zo gewoon geworden dat we er nu amper bij stilstaan. Volgens de filosoof Ortega y Gasset komt het geven van de rechterhand hier in het Westen voort uit een oud gebaar: men toonde de blote rechterhand om te laten zien dat men geen wapen had en dat men met vreedzame gevoelens kwam.

blogs