Volledig scherm
PREMIUM
john brosens, middelburg, foto dirk-jan gjeltema © Dirk-Jan Gjeltema

Programma van Bookstore day 2019 in de Zeeuwse boekhandels

Volledig scherm
Aardenburg, 18-03-2019. Dichter Rogier de Jong met zijn nieuwe gedichtenbundel Memento. FOTO: © Boaz Timmermans © Boaz Timmermans
Volledig scherm
Schrijfster Angelique van der Bijl - foto Milou van Helden © Milou van Helden
Volledig scherm
josephine rombouts © Ruben Oreel

Zaterdag 25 mei wordt in heel Nederland de derde editie van Bookstore Day gehouden: de dag van de zelfstandige boekhandel. De Zeeuwse boekhandels bieden een gevarieerd programma met een cursus Downton Abbey Engels, een historisch avontuur met Rob Ruggenberg, lezingen van John Brosens over de Zeeuwse Engelandvaarder Pieter Dourlein, een veiling van kinder-Rietveldstoelen en nog veel meer. De programma's:

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Thomas Olde Heuvelt signeert in Middelburg en Goes
    zeeland-geboekt

    Thomas Olde Heuvelt signeert in Middelburg en Goes

    MIDDELBURG/GOES - Schrijver Thomas Olde Heuvelt signeert zaterdag 22 juni in Middelburg en Goes: in boekhandel de Drvkkery in Middelburg van 13.00 tot 14.00 uur, in boekhandel Het Paard van Troje in Goes van 15.00 tot 16.00 uur. Olde Heuvelt (1983) is momenteel één van Nederlands succesvolste thriller- en fantasyschrijvers. In 2015 won hij als eerste Nederlander een Hugo Award, een belangrijke internationale prijs voor science fiction en fantasy: hij werd winnaar in de categorie ‘Novelette’ met de vertaling van zijn verhaal ‘De vis in de fles’. In 2013 publiceerde hij zijn roman 'HEX’ - in 2016 verscheen er een herziene versie. Van die roman werden de vertaalrechten verkocht aan 25 landen, waaronder Amerika, Engeland, Italië, Frankrijk, Spanje, Brazilië, Duitsland, China en Japan. Een Amerikaanse tv-serie is in de maak. In Nederland en Vlaanderen gingen ruim 75.000 exemplaren van ‘HEX’ over de toonbank. Onlangs verscheen zijn nieuwe thriller ‘Echo’. Hij schreef dit jaar ook het geschenk van ‘de weken van het spannende boek’: ‘Doloros Dolly Poppedijn’. Olde Heuvelt is een auteur die vergeleken wordt met Stephen King.

blogs