Volledig scherm
boekenrubriek, ellen de vriend, foto dirk-jan gjeltema © Dirk Jan Gjeltema

Nieuwe boeken van
Ellen De Vriend

zeeland-geboektDe Vlissingse schrijfster Ellen De Vriend heeft deze week drie boekcontracten getekend. Volgend jaar verschijnen van haar hand een nieuwe thriller en twee reisboeken.

De Vriend wil nog niet veel kwijt over haar zesde thriller, die in het voorjaar bij Karakter Uitgevers in Uithoorn gaat verschijnen. ,,Natuurlijk is er weer de ‘link’ met Zeeland, zoals in al mijn boeken. Ik heb nu ongeveer 60.000 woorden, maar ben nog heel druk aan het schrappen en schrijven”, vertelt ze. Eerder schreef ze de thrillers ‘Bitterzoet’ (2013), ‘Crush’ (Young Adult, 2014), ‘Vermist’ (2016), ‘Geruisloos’ (2017), ‘De erfgename’ (2018) en ‘Pain au chocolat’ (2019). ‘De erfgename’ behaalde onlangs de zesde plaats tijdens de verkiezing van de beste Nederlandse vrouwenthriller 2018.

Daarnaast gaat ze voor Edicola Publishing in Deventer twee reisgidsen schrijven. Ze heeft al een aantal Caribische gidsen gepubliceerd via Brave New Books. Nu kiest ze voor een nieuwe uitgever. Ze schrijft gidsen over Bonaire en Curaçao.

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement

blogs