Volledig scherm
Jan Vantoortelboom - foto Ronald den Dekker © Ronald den Dekker

Naar Elverdinge met
Jan Vantoortelboom

Zondag 19 mei leidt schrijver Jan Vantoortelboom een bustoer naar zijn geboortedorp Elverdinge bij Ieper. Hij bezoekt locaties die een rol spelen in zijn romans. Opstapplaatsen: parking Oostwal in Goes, 10.00 uur; parking bij zwembad Scheldorado in Terneuzen, 10.20 uur. Aanmelden via info@paardvantroje.nl en info@koperentuin.nl. Kaartjes kosten 50,- euro, voor het totaal: busrit, lunch, consumpties, rondleiding in Elverdinge.

Vantoortelboom signeert zaterdag 11 mei zijn nieuwe boek ‘Jagersmaan’ in Goes: van 13.30 tot 14.30 uur in boekhandel Het Paard van Troje, van 14.30 tot 15.30 uur in boekhandel De Koperen Tuin. 

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Wat is er nou leuker dan de spijker op de kop te slaan zonder dat je een hamer vasthoudt?
    PREMIUM
    Column Jan van Damme

    Wat is er nou leuker dan de spijker op de kop te slaan zonder dat je een hamer vasthoudt?

    Tijd om de zon in het water te zien schijnen. Want zo werkt dat. Als het u voor de wind gaat, dan hoef ik niet tegen de bierkaai te vechten. Ha. De grap van deze eerste drie zinnen is dat meer dan de helft van het jonge lezerspubliek nu al de pijp aan Maarten heeft gegeven. Zeggen internetwatchers en getatoeëerde hiphoppers die er verstand van denken te hebben. De jeugd van tegenwoordig groeit niet meer op met gezegdes en volkswijsheden. En denkt aan een skiff als er eens tegen de stroom moet worden opgeroeid.

blogs