Volledig scherm
Marloes de Vries. foto: Jan de Groen © Jan de Groen

Meet & Greet met Marloes de Vries in de Drvkkery Middelburg

MIDDELBURG - Op zondag 7 april organiseert boekhandel de Drvkkery om 14.00 uur een meet & greet met illustrator Marloes de Vries. Haar boek 'volwassen worden is optioneel' staat vol (autobiografische) stripjes voor iedereen die technisch gezien al volwassen is maar daar gewoon lak aan heeft. Want volwassen zijn is wat je er zelf van maakt!

Wat als je leeftijdstechnisch gezien wel volwassen bent, maar je totaal niet zo voelt? Wat als iedereen om je heen baby's krijgt, terwijl bij jou zelfs vetplanten doodgaan? En is het erg als jouw toekomstplannen zich beperken tot je plannen voor het avondeten, in plaats van je carrière? Marloes de Vries is een Nederlandse illustrator en kan als geen ander de #struggles van het leven in een stripje vatten. In ‘Volwassen worden is optioneel’ tackelt ze allerlei vreselijk herkenbare situaties. Leuk voor iedereen die zelf volwassen dreigt te worden, of er met genoegen aan terugdenkt.

Er is tijd om kort een praatje met Marloes te maken terwijl ze haar boeken signeert en er een klein portretje in tekent.

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
 1. Gehard door het leven aan de Noordzee
  PREMIUM

  Gehard door het leven aan de Noordzee

  Ik moet een van de weinige Nederlanders zijn die nog nooit iets van Esther Verhoef (geb. 1968) had gelezen. Daarin is nu verandering gekomen, ik las een verhaal van haar en wil meteen de rest van haar oeuvre lezen. Een heel succesvol oeuvre, ik zie ergens dat in Nederland al 2,5 miljoen exemplaren van haar literaire thrillers zijn verkocht. Het verhaal dat me zo overtuigde is een Zeeuws verhaal, ‘Worst case scenario’, en het is te vinden in een 2011 verschenen boek ‘Nouveau riche & andere verhalen’.
 2. Ate de Jong schrijft
een filmthriller
  zeeland-geboekt

  Ate de Jong schrijft een filmthril­ler

  Van de uit Aardenburg afkomstige filmregisseur Ate de Jong (1953) verschijnt volgende maand de thriller ‘Onder de rode loper'. Daarin vermengt hij een verzonnen verhaal met feiten uit zijn eigen filmcarrière. De thriller speelt tijdens de opnames van ‘De Ontdekking van de Hemel’ en ‘Enigma’, beide films waarvan Ate de Jong zelf (co)producent is geweest. In het boek is Mick Jagger de producent. Als het tweejarige zoontje van een filmproducent wordt gekidnapt, krijgt Leo Berliner de opdracht het kind op te sporen. Zijn zoektocht leidt hem naar Italië en Zwitserland

blogs