Volledig scherm
Marloes de Vries. foto: Jan de Groen © Jan de Groen

Meet & Greet met Marloes de Vries in de Drvkkery Middelburg

MIDDELBURG - Op zondag 7 april organiseert boekhandel de Drvkkery om 14.00 uur een meet & greet met illustrator Marloes de Vries. Haar boek 'volwassen worden is optioneel' staat vol (autobiografische) stripjes voor iedereen die technisch gezien al volwassen is maar daar gewoon lak aan heeft. Want volwassen zijn is wat je er zelf van maakt!

Wat als je leeftijdstechnisch gezien wel volwassen bent, maar je totaal niet zo voelt? Wat als iedereen om je heen baby's krijgt, terwijl bij jou zelfs vetplanten doodgaan? En is het erg als jouw toekomstplannen zich beperken tot je plannen voor het avondeten, in plaats van je carrière? Marloes de Vries is een Nederlandse illustrator en kan als geen ander de #struggles van het leven in een stripje vatten. In ‘Volwassen worden is optioneel’ tackelt ze allerlei vreselijk herkenbare situaties. Leuk voor iedereen die zelf volwassen dreigt te worden, of er met genoegen aan terugdenkt.

Er is tijd om kort een praatje met Marloes te maken terwijl ze haar boeken signeert en er een klein portretje in tekent.

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement

blogs